Kérjen egyedi ajánlatot!

Ingyenes parkolás

Hatalmas raktárkészlet

Bélyegzőkészítés várakozás nélkül - tonerklinika

Bélyegzőkészítés várakozás nélkül

Csaba Tamasi

Ha Önben megfogalmazódott, hogy szüksége lehet egy bélyegzőre, akkor valószínűleg tényleg szüksége van egy bélyegzőre. Például ha sok szerződést köt, és már unja, hogy annyiszor tölti ki a cégadatait, akkor a bélyegzővel időt spórol, illetve kényelmesebben intézheti a papírügyeket. Másik előnye, hogy a cég által kiállított papírok, számlák, szerződések hivatalosabbnak tűnnek, ha lebélyegezte őket. És a mai ultraszkeptikus piaci környezetekben minden plusz hitelesség és presztízs előnybe hozhatja Önt. A „hiteles cég” benyomása nagyon apró nüanszokból áll össze – ilyen nüansz az arculat, a kommunikáció és akár egy aláírás is. Maga a bélyegző egy pár ezer forintos költség, de gondoljon bele, hogy emiatt az apró pluszhitelesség miatt 1-2 beszállító vagy partner inkább Önt választja, és nem a másik (bélyegző nélküli és úgy általában kevésbé hiteles) céget. Félre ne értsen, nem azt mondom, hogy kizárólag a bélyegző használata miatt közvetlenül üzleteket és ügyfeleket szerezhet. Az viszont biztos, hogy a bélyegző egy eleme a kirakósnak, melyből a teljes kép összeáll. Az Ön aláírása egy szignó. A cég aláírása a bélyegző.

Milyen bélyegzőt válasszon

Függ attól, hogy mit szeretne a papíron látni. Ha a cég aláírásaként számlákra és szerződésekre bélyegezne, akkor cégadatos bélyegzőt javaslunk. Ha sok érkező és kiszállítandó csomag fut át az Ön kezei alatt, illetve sokat postázgat, akkor dátumosat. Ha a sorszámozást tenné egyszerűbbé (pl. 1743. kiadott jegy vagy tombola), akkor számos bélyegzőt válasszon. Ha pedig van egy gyönyörű logója, amit mindenre rányomna, akkor a logós/képes bélyegzőt szeretni fogja. A fenti felosztás a szöveglemez szerint alakult így, azaz a bélyegzendő kép alapján. A bélyegző „házát” aszerint válassza ki, hogy milyen gyakran és hol használná a bélyegzőt. Ha az irodában és kényelmesen, akkor egy műanyagvázas bélyegzőt javaslunk. Ha ugyanitt, de intenzíven használná (napi 100 vagy még több bélyegzés), akkor fémházasat válasszon, mert az tartósabb. Ha magával vinné és fontos, hogy a zsebében elférjen, akkor hordozható bélyegzőt készítünk Önnek.

Hogyan rendelje meg?

A bélyegző elkészítése a rendelkezésünkre álló eszközökkel pillanatok alatt megvan. Ha valamennyire ért a grafikai programokhoz, akkor nyugodtan készítse el a bélyegző képét, és küldje el nekünk, mi pedig a képből elkészítjük a szöveglemezt. Ezután ezt átveheti az üzletünkben, de kérésére kiszállítjuk. Nem muszáj kész szöveglemezt küldenie, az e-mailbe leírhatja, hogy mi szerepeljen a bélyegzőn, milyen adatok milyen felosztásban, és a képet összerakjuk, majd a képet szöveglemezre nyomjuk. Ugyanígy átveheti, illetve kérheti a kiszállítást. De ha csak beugrana az üzletünkben, és ott helyben szeretné elkészíttetni a bélyegzőjét, azt is örömmel és gyorsan megoldjuk. Ez esetben megbeszéljük, hogy mi szerepeljen a szöveglemezen, hogyan nézzen ki – és ott helyben megszerkesztjük, illetve legyártjuk. „Nulláról” is 5-10 perc alatt kész lesz. Ezt a sebességet azért tudjuk tartani, mert csak a szöveglemezt kell elkészíteni, a bélyegző háza akármilyen típusból ott áll raktáron. A szöveglemezt pedig lézergravírozással készítjük egy speciális géppel. Nézze meg bélyegző webshopunkat, hogy a különböző lenyomatokból ihletet meríthessen a saját bélyegzőjéhez. A bélyegzők házaiból itt választhatja ki a legszimpatikusabbakat. A webshopban található akciók csak a webáruházon keresztül leadott rendelésre érvényesek! Üzletben történő rendelés esetén az eredeti árak érvényesek. Ha valamelyik darab elnyerte tetszését, akkor írjon, hogy elkészíthessük!

Üzenjen nekünk!

Üzenetét azonnal megkapjuk, kollégáink rövidesen válaszolnak

Üzletünk Debrecenben

Debrecen, Csapó u. 104.

Hétfő - Péntek: 08h - 17h

Hétvége: Zárva

Útvonaltervező

Üzletünk Debrecenben