Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés

Tonertöltés és tonerfelújítás Debrecenben

Tonert a lézernyomtatók használnak, és nagyon finom festékport tartalmaz, amíg ki nem fogy. Ha kifogy, akkor Önnek két választása van: vagy újratölteti a kazettát, vagy vesz egy újat.

Nagyon fontos, hogy Önnek mindig van választása. A nyomtatók gyártói általában azt szeretnék Önnel elhitetni (akár így nyíltan kimondva, akár csak a sorok között erre utalva), hogy csak az a jó megoldás, ha a kiürült kazetta helyett vásárol egy újat.

Ez azonban drága és környezetszennyező „megoldás” – az elhajigált kazetták szennyezik a környezetet (sok kőolajba kerül előállítani a műanyagot, eldobás után viszont évezredekbe telik, míg lebomlik), és Ön rengeteg pénzt kifizet azért, hogy növelje az ökológiai lábnyomát.

A valóság azonban az, hogy maga a kazetta egy nagyon masszív darab és szinte korlátlanul újratölthető.

A nyomtatók gyártói nem feltétlenül a nagyobb profit miatt ajánlják az új toner megvásárlását. A rosszul újratöltött nyomtatótoner konkrétan kárt tehet a nyomtatóban – ezért különösen fontos, hogy jó szakember töltse azt újra, és ha kell, akkor a kazetta egyes részeit lecserélje, illetve felújítsa (általában a fényhengert vagy a lehúzókést cseréljük gyakran).

 

Hogyan néz ki egy tonertöltés?

Még jóval a Tonerklinika alapítása előtt volt szerencsém megtapasztalni, hogy ami az újratöltés során tönkremehet, az tönkre is megy. Már akkor is kellett nyomtatnom, és ha kifogyott a toner, akkor újratöltettem.

Mindez jól is ment, mígnem egyszer az újratöltött kazetta nem akart működni. Szerencsés esetben „csak” a munkámat hátráltatja, hiszen még pár napig nem tudok nyomtatni. Kevésbé szerencsés esetben tönkremegy az egész nyomtatóm.

Ezen tapasztalataimon okulva megfogadtam, hogy egy hibás, rosszul újratöltött toner kockázataitól megkímélem az ügyfeleimet. Ezt úgy tudom megtenni, ha minden egyes újratöltött kazettát letesztelek.

Tudja, garanciát szokás adni, de mégis mit ér az a garancia, ha Önnek további 1 hét késlekedést okoz a rossz kazetta? Sokkal egyszerűbb, ha Ön biztosan működő, letesztelt tonert kap kézhez. Ha nálunk tölteti újra a nyomtatótonerjét, akkor biztos lehet benne, hogy egy kiváló kazettával távozik a boltunkból.

A toner felújítása

Nálunk a festékkazetta újratöltése nemcsak újratöltést jelent, hanem felújítást is.

Minden egyes festékkazettát megvizsgálunk és leellenőrzünk, és ha kell, akkor az elhasználódott részeket kicseréljük, a felújíthatókat pedig felújítjuk – ehhez megvannak az eszközeink és a szakértelmünk is.

Emiatt az általunk újratöltött kazetták élettartama jóval hosszabb, és a precíz tesztelés miatt biztonságos a használatuk.

Egy olyan minőségi szintet céloztunk meg és értünk el, amit ügyfélként mi is elvárnánk.

Cseredarabos rendszer

A tonertöltés egy egészen lenyügöző 5 percig tart – bejön az üzletünkbe, átadja a kifogyott tonert, mi pedig adunk helyette egy feltöltöttet.

Nálunk a toner újratöltése nem egyszerűen gyors, hanem azonnali.

Képzelje el, hogy reggel 9-kor fogy ki a festékkazetta. Ha pár percre van az üzletünktől, akkor sétával, cserével és visszaérkezéssel együtt 9 óra 20 perckor már újra nyomtathat.

Ezt azért tudjuk megtenni, mert cseredarabos rendszert működtetünk és előre dolgozunk. Ön ad egy kiürült festékkazettát, mi pedig egy másik, már feltöltött, felújított és leellenőrzött festékkazettát adunk cserébe. Ha pedig ez a másik festékkazetta később kifogy, akkor addigra már várja Önt az eredetileg hozott festékkazetta – feltöltve, felújítva és leellenőrizve.

Ha ragaszkodik a saját festékkazettájához, akkor természetesen annak feltöltésére is van lehetőség, de akkor pár órát várnia kell.

Van egy kiürült tonerje? Kérjen tőlünk árajánlatot, vagy csak hozza el üzletünkbe!

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Ha igazán gazdaságos üzemeltetésre vágysz

2019.
06.
05.

akkor HP M426FDN hálózati multifunkciós
másoló az amire szükséged van!

Tovább olvasom

HP DeskJet Ink Advantage 3775 - Minden egy készülékben!

2019.
05.
07.

Tökéletes mindazoknak, akiknek
megfizethető teljesítményre, stílusra
és többfunkciós készülékre van szükségük.

Tovább olvasom

Ideális választás vállalkozása számára - HP LaserJet Pro M130

2019.
04.
25.

Nyomtatás - beolvasás - másolás
egy megfizethető multifunkciós készülékkel.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!