Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés

Számítógép szervíz

Valószínűleg Önnek is munkaeszköze a számítógép, így minden egyes hiba vagy leállás munkaidő-kiesést okoz, vagyis veszteség.

A jó hír az, hogy leggyakrabban a legolcsóbb és könnyen kicserélhető alkatrészek romlanak el. Az alaplapnak pl. „nincs oka” elromlani, mert csak áram fut át rajta, de nem kopik – nagyon különleges dolognak kell történnie, hogy kiégjen vagy elromoljon. Leginkább egy elkopott ventillátor (ami túlmelegedést okoz) vagy kontakthibás kábel miatt nem indul a gép.

A rossz hír viszont az, hogy ezt csak szakember tudja megtalálni. De pontosan ez a dolgunk.

Ha elhozza hozzánk elromlott számítógépét... és megtaláljuk, majd kijavítjuk a hibát... azzal komoly százezreket spórolt meg. Nem kell új gépet vásárolni, ha a hibától eltekintve tökéletesen működik. A kocsinkat sem dobjuk ki csak azért, mert megtelt a hamutartó.

Akár hardveres, akár szoftveres a probléma, vegye fel velünk a kapcsolatot és írja le a hibajelenséget. Biztosan találunk rá megoldást. 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom

Újdonság! Ricoh SP100 és SP201 toner utántöltés!

2017.
01.
12.

Nemrégen dobta piacra a Ricoh új kisirodai nyomtatócsaládját. Jellemzően a gyári kellékanyagok kifejezetten drágának mondhatóak, ráadásul nehezen beszerezhetőek.

Tovább olvasom

Mikor kell cserélni a nyomtatódobot vagy a tonert?

2017.
01.
12.

4 apró jel, amiből kiderül, hogy valamin változtatni kell

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!