Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés

Nyomtató szervíz

Talán nincs idegesítőbb irodai jelenség annál, mint amikor egy nyomtató egyik nap még működik, másnap már csíkosan nyomtat, papírt gyűr, elakad benne a papír vagy egyáltalán nem nyomtat, és Ön nem is érti, hogy miért.

Ilyenkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Írja körül a hibajelenséget, és megnézzük, hogy tudunk-e segíteni. Ha közel van üzletünkhöz, hozza be nyitvatartási időben.

Ezután átbeszéljük Önnel, hogy hogyan tudjuk megjavítani – elég-e egy kisebb tisztítás, vagy esetleg egy sor cserealkatrészt kell beépíteni, hogy a nyomtató újra működjön.

Mindenképp átszámoljuk, hogy gazdaságos-e a javítás. Ha az alkatrészek cseréje miatt jobban megérné inkább venni egy új nyomtatót, akkor ezt elmondjuk Önnek. Gazdaságtalan javítást csak akkor vállalunk, ha Ön kifejezetten ragaszkodik hozzá – hiszen megeshet, hogy a nyomtatót ajándékba kapta és fontos érzelmi töltete van.

Típusfüggetlenül szervizelünk. Óriási aktív raktárkészletünkben a nyomtatótípusok túlnyomó többségéhez helyben van a cserealkatrész, de a ritkább típusok alkatrészeit is másnapra megszerezzük.

Egy javítással átlagosan 1-3 munkanap alatt végzünk – ez persze függ a hiba típusától is, illetve attól, hogy a cserealkatrészt meg kell-e rendelni. Ha sürgős, akkor még aznap megjavítjuk.

A javításra 3 hónap garanciát adunk: ha az általunk javított nyomtató a következő 3 hónapban megint leállna, akkor térítésmentesen megjavítjuk még egyszer.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom

Újdonság! Ricoh SP100 és SP201 toner utántöltés!

2017.
01.
12.

Nemrégen dobta piacra a Ricoh új kisirodai nyomtatócsaládját. Jellemzően a gyári kellékanyagok kifejezetten drágának mondhatóak, ráadásul nehezen beszerezhetőek.

Tovább olvasom

Mikor kell cserélni a nyomtatódobot vagy a tonert?

2017.
01.
12.

4 apró jel, amiből kiderül, hogy valamin változtatni kell

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!