Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés

Hogyan néz ki egy tonertöltés?

Még jóval a Tonerklinika alapítása előtt volt szerencsém megtapasztalni, hogy ami az újratöltés során tönkremehet, az tönkre is megy. Már akkor is kellett nyomtatnom, és ha kifogyott a toner, akkor újratöltettem.

Mindez jól is ment, mígnem egyszer az újratöltött kazetta nem akart működni. Szerencsés esetben „csak” a munkámat hátráltatja, hiszen még pár napig nem tudok nyomtatni. Kevésbé szerencsés esetben tönkremegy az egész nyomtatóm.

Ezen tapasztalataimon okulva megfogadtam, hogy egy hibás, rosszul újratöltött toner kockázataitól megkímélem az ügyfeleimet. Ezt úgy tudom megtenni, ha minden egyes újratöltött kazettát letesztelek.

Tudja, garanciát szokás adni, de mégis mit ér az a garancia, ha Önnek további 1 hét késlekedést okoz a rossz kazetta? Sokkal egyszerűbb, ha Ön biztosan működő, letesztelt tonert kap kézhez. Ha nálunk tölteti újra a nyomtatótonerjét, akkor biztos lehet benne, hogy egy kiváló kazettával távozik a boltunkból.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom

Újdonság! Ricoh SP100 és SP201 toner utántöltés!

2017.
01.
12.

Nemrégen dobta piacra a Ricoh új kisirodai nyomtatócsaládját. Jellemzően a gyári kellékanyagok kifejezetten drágának mondhatóak, ráadásul nehezen beszerezhetőek.

Tovább olvasom

Mikor kell cserélni a nyomtatódobot vagy a tonert?

2017.
01.
12.

4 apró jel, amiből kiderül, hogy valamin változtatni kell

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!