Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés

Fénymásoló szervíz

Akár olyan kis probléma van, hogy elakad a papír, akár az olvasófej nem fut végig, akár az egész fénymásológép „megadta magát” és nem reagál – minket felkereshet a hibával és megjavítjuk a fénymásológépét.

Hibabejelentésével segíthet minket és gyorsíthatja a javítást. Kapcsolatfelvételkor írja le a fénymásoló típusát, illetve azt, hogy mik a „tünetek”. Még jobb, ha elhozza debreceni üzletünkbe, ahol vethetünk rá pár szakavatott pillantást.

A hibát ingyenesen megkeressük, ezután pedig a javítás gazdaságosságát megbeszéljük Önnel. Ha a fénymásológép javítása a cserealkatrészek és a munkadíj miatt drágább lenne, mint egy új gép, akkor csak különleges esetben vállaljuk a javítását. Ezt tartjuk a legkorrektebbnek.

Bármilyen típust elhozhat hozzánk, szakembergárdánk minden tagja bizonyos márkákra specializálódott, viszont így csapatként minden márka minden típusát lefedjük. Ez célunk is: ha kijön egy új típus, akkor mi vagyunk az elsők, akik „megtanuljuk” azt.

A megjavított fénymásológépet 1-3 munkanap után átveheti.

A fénymásológép javítására X hónap garanciát adunk függetlenül a gyári garanciától. Ha a garancia ideje alatt újból probléma lenne a géppel, akkor ingyenesen javítunk.

Ha van egy elromlott fénymásológépe, itt vegye fel velünk a kapcsolatot.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom

Újdonság! Ricoh SP100 és SP201 toner utántöltés!

2017.
01.
12.

Nemrégen dobta piacra a Ricoh új kisirodai nyomtatócsaládját. Jellemzően a gyári kellékanyagok kifejezetten drágának mondhatóak, ráadásul nehezen beszerezhetőek.

Tovább olvasom

Mikor kell cserélni a nyomtatódobot vagy a tonert?

2017.
01.
12.

4 apró jel, amiből kiderül, hogy valamin változtatni kell

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!