Kérjen egyedi ajánlatot!

Ingyenes parkolás

Hatalmas raktárkészlet

Alapfogalmak –bélyegző tetőtől talpig - tonerklinika

Alapfogalmak –bélyegző tetőtől talpig

Csaba Tamasi
Ha még nincs bélyegzője, de szüksége lenne rá, az alábbi fogalom-magyarázatok segíthetnek kiigazodni a hatalmas kínálatban.
 Automata bélyegző: A fanyeles, hagyományos bélyegzőket váltotta fel a műanyag házas, kompakt forma. A Trodat már az 1970-es években piacra dobta ezeket, sikerük továbbra is töretlen. Természetesen a régi típusú pecsétek sem tűntek el, bár a használatuk a külön festékpárna miatt körülményesebb, előállítási költségük pedig megegyezik az automata bélyegzőkével.
Trodat automata bélyegzők
Önfestékező bélyegző: Ami automata, az önfestékező is. A szerkezetben beépített festékpárna van, amire szorosan záródik rá a szöveglemez. Ez biztosítja, hogy a bélyegzőlenyomat mindig friss, éles kontúrú legyen. Ebben a Trodat élen jár.
Trodat önfestékező bélyegzők

Kézi bélyegző: Hagyományos megoldás. Lehet dátumos, szöveggel ellátott, kerek, vagy szögletes. Használatához külön festékpárna szükséges.

hagyományos kézi fa bélyegzők

Zsebbélyegző: Nevében az erőssége. Többnyire második bélyegzőként használják a vállalkozások, mert utazáshoz ideális méretű, tárgyalásokra könnyen magával viheti a cégvezető. A nagy bélyegző maradhat az irodában, a kicsi pedig elfér a zsebben!

zsebbélyegzők

Szöveglemez: A bélyegző azon része, ami Önnek a legfontosabb. Erre kerül fel a név, cím, cégadatok, logó. Sok méretben, több formában kapható, hogy könnyen igazodni tudjon az Ön elvárásaihoz.

bélyegző szöveglemez

Szárazbélyegző: Többnyire ügyvédek használják okiratok hitelesítésére. Nem tartalmaz festéket, a papírra kifejtett kétoldalú nyomás következtében alakul ki a dombornyomott kép.

szárazbélyegző

Festékpárna: Ez tartalmazza a pecsételéshez szükséges tintát. Ha a párna kiszárad, vagy elfogy belőle a festék, akkor a bélyegző lenyomata halványabb lesz. Ilyenkor célszerű azt kicserélni.

trodat bélyegző festékpárna csere

Üzenjen nekünk!

Üzenetét azonnal megkapjuk, kollégáink rövidesen válaszolnak

Üzletünk Debrecenben

Debrecen, Csapó u. 104.

Hétfő - Péntek: 08h - 17h

Hétvége: Zárva

Útvonaltervező

Üzletünk Debrecenben