Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Ötletek a bélyegző felhasználására

2014.
11.
11.

A bélyegzőt nemcsak a cégadatok borítékra vagy számlára nyomására használhatjuk. Érdemes kihasználnunk a pecsétben rejlő lehetőségeket, és például marketingcélokra is alkalmazni őket. A bélyegző nemcsak a vállalkozás adatait, hanem olyan információkat is tartalmazhat, amellyel a cég pozitív első benyomást kelthet a potenciális ügyfélben, így megalapozhatja a cégimázst. A bélyegzőkészítés fejlődése jóvoltából újabb és újabb lehetőségek állnak a cégek rendelkezésére, hogy profitálhassanak ötleteikből.

 

Cégadatok

 

A cégadatokat tartalmazó bélyegző a legegyszerűbb darab. Általában fekete vagy kék tintával használják, szerződések hitelesítésekor vagy céges levelek címzésekor.

 

Logó

 

Ha marketingcélokra is szeretné használni a bélyegzőt, ne csak cége adatait, hanem logóját is jelenítse meg rajta. Ennek segítségével a dokumentumot elolvasók jobban emlékeznek majd a vállalkozásra, illetve könnyebben be tudják azonosítani. Logóját egy bélyegző segítségével a papíralapú kommunikáció minden eszközén elhelyezheti.

 

QR kód

 

A QR kód egy akár több ezer karakternyi információ tárolására alkalmas, pontokból álló kód, amelyet egyre gyakrabban jelenítenek meg például újságokon vagy óriásplakátokon. Ha cégcsoportjának tagjai az okostelefon-felhasználók közül kerülnek ki, érdemes egy QR kódos lenyomatot elhelyeznie kiadványain.

 

Színek

 

Ha a bélyegző tartalmazta szöveg egy részét szeretné kiemelni, az adott feliratot más színű tintával is a papírra nyomhatja. Szintén jó választás a többszínű bélyegző, ha azon a cégadatok mellett vállalkozójának logója is szerepel.

 

Sorszámozás

 

Nagy hasznát veheti egy sorszámozó bélyegzőnek például belépő-, ruhatár- vagy tombolajegyek készítésénél. Egy hasonló pecsét alkalmas a gyártási vagy típusszám feltüntetésére is.

 

Üzenetek

 

Egy meglepő vagy épp vicces felirattal azonnal megragadhatja potenciális ügyfele figyelmét. De akár a cégadatokat tartalmazó bélyegzőre is kerülhet egy megkapó felirat, amely arra motiválja a címzettet, hogy felnyissa a cégétől kapott levelet.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!