Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Nyomtatott karácsony 1. – Nyomtatóval készíthető karácsonyi ajándékok

2014.
12.
05.

Nyakunkon a karácsony, és bizony, aki nem tette, annak ideje elgondolkozni azon, hogy mit adjon a szeretteinek. Napjainkban egyre nagyobb teret hódít az az elgondolás – és erre már akár a nagyobb gyerekek is rávehetőek – hogy nagyobb szerepet kapjon az ünnep és a családi együttlét, és kisebb súly essen az ajándékokra.

 

Sokan apróságokat ajándékoznak, apró meglepetéseket készítenek egymásnak, amelyekben főleg az az értékes, hogy az ajándékozó időt és energiát szánt az elkészítésükre.

Ha az Ön családja ebbe a kategóriába tartozik, vagy a meglévő nagyobb értékű ajándék mellé valami személyesebb jellegűt is szívesen adna, böngéssze végig javaslatainkat! Ha Ön rendelkezik nyomtatóval, miért ne használná ki a benne rejlő lehetőségeket? Minőségi és esztétikus papírra nyomtatva számos hasznos és szép ajándékot készíthet saját kezűleg!

 

 

Nyomtatott kifestők kicsiknek

Ha tud rajzolni, akkor saját rajzokból, ha nem vagy nincs ideje, akkor „konzerv” képekből dolgozzon! Az interneten manapság mindenfélét megtalálni, csak beírja a keresőbe, hogy „kifestő” (esetleg beleírja a gyerek kedvenc mesehősének nevét vagy rajzfilmjének címét) és számtalan pusztán körvonalakból álló képet talál. Töltse le, illessze dokumentumba, majd nyomtassa ki, és fűzőgéppel fogja össze! A kicsik odalesznek, főleg, ha egy doboz ceruzát vagy zsírkrétát is kapnak mellé!

 

 

Nyomtatott naptár a nagyobbaknak

Szintén az internethez fordulhatunk segítségért ebben az ügyben: számos olyan naptár-alapot találni, amelyben különféle stílusban elrendezett heti-havi-éves felbontású „blank”, azaz kísérő képek nélküli naptár formula közül választhatunk. Ha megtaláltuk a számunkra ideális -szerkezetet, csak illesszünk bele olyan képeket, amelynek a megajándékozott örülne, nyomtassuk ki és már kész is!

Képeket választhatunk az előző év családi fotóterméséből, kedvenc rajz- vagy játékfilmekből, kedvenc fotós vagy festő képeiből.

 

 

Album a nagyszülőknek

A nagyszülőknél nem lehet tévedni, ha az unokák fotóiról van szó! Válogasson az elmúlt évek terméseiből, szerkessze dokumentumba a digitális képeket, nyomtassa ki színes nyomtatóval minőségi papírra és fűzze össze (esetleg vigye el, könyvkötőhöz). Garantált az öröm!

 

Recepteskönyv nagymamától

Ha a nagymama van kétségbe esve, mert nincs már ereje elmenni boltokat járni, esetleg kevés a pénze vagy nem tudja, minek örülnének a gyerekei/unokái, segítsen neki egy kicsit!. Írassa le vele a kedvenc receptjeit (esetleg azokat az ételeket, amelyeket a gyerekei/unokái szeretnek) vagy mondassa diktafonra és gépelje be. Szerkesszen belőle egy szép PDF-et, majd minőségi papírra nyomtassa ki és fűzze össze. A megajándékozott így nem csak hasznos, hanem a hagyomány-értéke miatt igen „drága” ajándékot is kap!

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!