Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Nyomtatótippek az iskolakezdéshez

2015.
09.
07.

 

Szeptember 1-jétől minden diák újra visszaül az iskolapadba. Füzet és könyvvásárlás aggasztja ilyenkor a szülőket. De mi az, amit megéri még venni a diákoknak? Mai világunkban egyre inkább előtérbe kerülnek a tanulás folyamán az olyan modern segédeszközök, mint a tablet, a számítógép vagy akár a nyomtató.
A felsőbb osztályokban és az egyetemen már elvárják, hogy ilyen eszközökkel rendelkezzen a nebuló, nem csak beadandók és kiselőadások készítéséhez használják a gépet, de már az órákra jelentkezni is kizárólag így tud az ember.
Otthonunkban ezért érdemes egy tanulósarkot kialakítani íróasztalunk közelében, ahol egyszerűen, minden zavaró tényező nélkül tudjuk megcsinálni ezeket a kötelező feladatokat. A megfelelő számítógép mellé elengedhetetlen kellék kell, hogy legyen egy jó minőségű nyomtató is.
Csak ajánlani tudjuk a Wi-Fi-vel történő nyomtatást, így minden eszközről, így a laptopról és mobiltelefonról is azonnal ki lehet nyomtatni a fontos dokumentumokat, tananyagokat.

 


Egy multifunkciós printer mindenféleképpen jó választás lehet, hiszen az órai jegyzeteket, kiosztott lapokat beszkennelni és továbbküldeni nagyon hasznos dolog. Gyakorlásnak kiváló lehet, ha az órán kapott teszteket beszkenneljük és a megoldások eltávolítása után újra kitöltjük őket. Ilyen felkészüléssel biztosan ötösre sikerül majd a vizsga!
Ráadásul kézzel készített rajzokat és könyvből kimásolt táblázatokat, képeket is könnyedén csatolhatunk munkánkhoz, melyen a félévi jegy múlhat.

 


Ha pedig eljött prezentációnk nagy napja, érdemes úgynevezett handoutot vinni magunkkal, hogy tudjuk tartani magunkat beszédünk fő irányvonalához és ne hagyjunk ki semmilyen fontos információt, illetve az izgulósabbak tudjanak honnan puskázni.
A kinyomtatott tananyagot bárhová magunkkal vihetjük, így a villamoson vagy a metrón elpocsékoltnak hitt időt is könnyedén felhasználhatjuk arra, hogy átnézzük az angol igeidőket vagy a kotangens-tételt.
Egy nyomtató tehát nagyban megkönnyítheti az életünket, hiszen többé nem kell a papír-írószer boltba rohangáljunk nyomtatásért, amiért ráadásul többet is kell fizessünk, mintha otthonunkban rendelkeznénk egy ilyen géppel, így tehát duplán megéri egy masina megvásárlása.

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom

Újdonság! Ricoh SP100 és SP201 toner utántöltés!

2017.
01.
12.

Nemrégen dobta piacra a Ricoh új kisirodai nyomtatócsaládját. Jellemzően a gyári kellékanyagok kifejezetten drágának mondhatóak, ráadásul nehezen beszerezhetőek.

Tovább olvasom

Mikor kell cserélni a nyomtatódobot vagy a tonert?

2017.
01.
12.

4 apró jel, amiből kiderül, hogy valamin változtatni kell

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!