Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Nyomtatók otthoni irodába

2014.
10.
03.

Néhány évvel ezelőtt sokkal könnyebb volt nyomtatót választani: csak azt kellett eldönteni, fekete-fehér vagy színes készüléket szeretnénk-e. Mára viszont, a technológia folyamatos fejlődésével már számtalan opció áll a rendelkezésünkre, így nem csoda, ha a bőség zavarában szenvedünk.

 

A választás nagy felelősség

 

Ha nem megfelelő készüléket választunk, annak hosszú távú negatív hatásai lehetnek (felesleges költségek stb.). Így választás előtt több szempontot is át kell gondolnunk, például, hogy milyen feladatokra és milyen gyakran használnánk a nyomtatót; illetve, hogy egy multicég székhelyére vagy egy kis otthoni irodába keresünk készüléket. Az alábbi szempontok figyelembe vételével egyszerűen kiválaszthatjuk a tökéletes nyomtatót otthoni irodánkba.

 

  • Méret

 

Határozzuk meg a nyomtató ideális méretét. Gondoljuk át, hol tudjuk a legkényelmesebben elhelyezni az irodában: mérjük le a rendelkezésünkre álló terület szélességét, hosszúságát és magasságát. Természetesen egy nyomtató esetében nem a méret a legfontosabb követelmény, azonban, ha nem tudjuk ott elhelyezni a készüléket, ahol terveztük, az iroda praktikus berendezése nem lesz tökéletesen megvalósítható, így az alkalmazottaknak akár át kell gyalogolniuk az egész irodán a nyomtatványokért, ami jelentős időveszteséggel járhat.

 

  • Lézer- vagy tintasugaras nyomtató

 

Gondoljuk át, hogy lézer- vagy tintasugaras nyomtatóra van-e szükségünk. Ha csak szöveges dokumentumokat nyomtatunk, a lézernyomtató jobb választás. Ez gyorsabban dolgozik, jó minőségben, és alacsonyabb a karbantartási költsége; igaz, a mérete nagyobb. Ha gyakran nyomtatunk színesben, tintasugaras nyomtatóra van szükségünk. A lézernyomtatóba ugyanis ehhez több tonerre lenne szükség, ami jelentős többletkiadást jelent.

 

  • Fotónyomtatás

 

Döntsük el, olyan nyomtatóra van-e szükségünk, amellyel kiváló minőségű fotókat is tudunk nyomtatni. Ebben az esetben olyat válasszunk, amelyen van bemenet a memóriakártyának, és amely képes fotópapírra nyomtatni.

 

  • Multifunkciós nyomtató

 

Gondoljuk át, a nyomtatáson kívül szükségünk van-e egyéb funkciókra (például szkenner, fax) is. A multifunkciós nyomtatók némelyike akár több ezer fax-számot tud tárolni, illetve gyorstárcsázásra is van lehetőség.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!