Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Nyomtass akár az okostelefonoddal is

2015.
09.
28.

Sokféle kiegészítő létezik már okostelefonjainkhoz, de talán mindet lepipálja a Prynt nevű startup legújabb fejlesztése, melynek prototípusát nemrég mutatták be a nagyközönségnek. A Prynt telefontokja ugyanis képes lesz a mobilkészülékkel készített fényképek kinyomtatására.
A francia startup január óta foglalkozik mininyomtatók fejlesztésével. A kicsinyített Polaroid gépek a telefon hátuljára rögzítve Bluetooth-jelen keresztül észlelik a készülékünkből érkező jeleket, melyeket a beépített nyomtató a papír felmelegítése után tintát spriccel fel a felületre.

 


A jelenlegi verzió egy papír tárolására képes és ötven másodpercébe telik egy darab fotó kinyomtatása. A kereskedelembehozatal után azonban már 20-30 papír adagolására is képes lesz a szerkezet, a nyomtatási idő pedig nagyjából fél percre rövidül majd köszönhetően a fejlettebb eszközöknek, valamint annak, hogy a készítők teljes fizikai kapcsolatba hoznák a telefont és a tokot.

 


A Prynt tervezői szerint az első darabok csupán 99 dollárba kerülnének majd és minden olyan telefon képes lesz rácsatlakozni, mely négy megapixelnél nagyobb felbontásban tud fényképezni. Később olyan nagyobb felületű telefonokat is bevonnának a projektbe, mint a Samsung Galaxy Note vagy az iPhone 6 Plus.
A fejlesztők egy új applikációval is kísérleteznek, mely a fénykép rögzítésének pillanatában egy videót is felvesz, melyet a rendszer egy felhőalkalmazásban tárol. Amikor aztán később a kinyomtatott fényképet a telefon kamerája elé tartjuk, az automatikusan lejátssza az elmentett videót is.
Egészen hasonlít ez a Snapchat nevű alkalmazásra, de sokkal valósághűbb lehet a jövőben, ha fizikai tárgy is tárul az emlékekhez.

 


A tervezők szeretnék kiküszöbölni, hogy valaki lemásolja a képeket, így a fényképek reprodukcióját is felismeri majd a rendszer, melynek hatására nem hívja le tárhelyéről a megfelelő videót. Érdekes tény, hogy egy kinyomtatott fénykép hatására élhetjük majd át újra egy videón legszebb emlékeinket.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!