Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Nem működik? Ne rohanjunk azonnal szerelőhöz!

2016.
03.
16.

Kisebb nyomtatási problémák otthoni elhárítására nekünk is lehetőségünk van, nem kell azonnal kétségbe esni, ha printerünk nem akarja az igazságot! Higgadjunk le, dőljünk hátra és vizsgáljuk meg, hátha saját magunk is meg tudunk birkózni a feladattal. Szerelésbe semmiképp ne fogjunk, de van, hogy nem is akkora a baj, mint gondolnánk!

 

 

Amennyiben valamilyen gondba ütköztünk, vagy a nyomtatott anyag minősége hagy maga után némi kívánnivalót, akkor először is olvassuk el a használati útmutatót – remélhetőleg nem landolt a kukában - és az abban szereplő fő pontokból választva, keressük meg a nálunk tapasztalható hiba leírását.

Ebben elméletileg külön – külön fel vannak sorolva a hibalehetőségek, és megoldásukra is találunk benne útmutatót, továbbá hasznos tanácsokat. Általában úgy, hogy a megoldási lehetőségeket sorba állítják. A legkézenfekvőbb, legáltalánosabb hibalehetőségekkel és azok orvoslásával nyitják a sort, majd szépen, sorban jönnek a további megoldási javaslatok.

 

Csak egy példa erre, hogy nem megfelelő a nyomtatási képünk. Mit tehetünk ilyenkor?

Általában a patronokkal van gond, tehát nem kell feltétlenül működési rendellenességre gondolnunk.

A legtöbb nyomtató egyébként a digitális panelen jelzi nekünk, ha kifogyott valamelyik festék, illetve, ha a patronok nem megfelelően vannak behelyezve a készülékbe. Ha nincsen kijelző a nyomtatón, akkor saját magunk is ellenőrizhetjük ezeket, s általában a probléma oka már napvilágra is kerül.

 

 

Ez csak egy példa volt arra vonatkozóan, hogy a nyomtatási gondok felmerülésekor általában könnyedén rájöhetünk saját magunk is a hibára, s azokat, a vásárláskor kapott leírásnak köszönhetően könnyedén kezelhetjük is.

Persze a tintapatron beszerzése pénzbe fog kerülni, tehát el kell látogatnunk egy szakboltba, vagy webáruházba, ám a jó helyre „bepattintása” a festék tonernek nem lesz bonyolult feladat. Ráadásul ezt mi ingyen is megoldhatjuk, nem kell szerelőt hívnunk – kiszállási díjért!

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!