Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Nagyformátumú nyomtatás

2015.
01.
03.

Gyakran előfordul – különösen egy cég élete során – hogy nagyobb méretű reklámhordozók, és egyéb információs felületek nyomtatására van szükség.  Különféle rendezvényeken, kiállításokon való megjelenés elmaradhatatlan kellékei a reklámponyvák, -molinók, zászlók, de különleges és látványos marketingeszköz lehet az építési hálók, padlómatricák vagy autódekorációk alkalmazása is.

Az 1m2 feletti mérettől induló „nagyformátumú” kategória sem megvalósíthatatlan terület manapság a digitális nyomtatás számára.

 

A digitális nyomtatás előnyei itt is érvényesülnek: a rövid határidő, a rugalmasság, az alacsony költségek és a magas színvonal a helyesen megválasztott hordozóanyagok és festékek függvénye elsősorban.

 

Ha nagy formátumú nyomtatásra készülünk, mindenképpen érdemes javaslatokat kérnünk, hiszen a a felhasználás helye, célja, időtartama és körülményei meghatározóak az anyagválasztás és a nyomtatási technológia (festékválasztás) szempontjából.

Más alapanyag szükséges egy kül- vagy beltéri rendezvényen elhelyezendő reklámanyag elkészítéséhez, de az sem mindegy, hogy szükség van-e arra, hogy a megvilágítás áthatoljon a reklámhordozó anyagán, vagy éppen fontos, hogy kizárja a fényt. A hosszú élettartamra (évek) tervezett nyomatok egészen más minőséget és árkategóriát képviselnek, mint azok, amelyeket egy alkalomra vagy néhány hétre szeretnénk igénybe venni.

 

 

A digitális nyomtatás számos felületen alkalmazható a nagy formátumú kategóriában is, a papíron túl: textil (molinó és zászló), PVC (matrica és ponyva), PVC háló, szőnyeg és más speciális felületek, mint pl. mesh, padlómatrica vagy autódekoráció.

 

A nagy formátumú digitális nyomtatás előfeltétele egy nagy befogóképességű, innovatív technológiával dolgozó nyomdagép, amely akár több méter széles és még ennél is hosszabb felületeket képes megnyomni úgy, hogy a nyomtatás során nem nyúlik vagy deformálódik az anyag.

 

A nagy formátumú nyomtatással foglalkozó cégek számos utólagos megmunkálási szolgáltatást kínálnak, amelyekkel még szebbé, tartósabbá varázsolható a termék, illetve még alkalmasabbá tehető a végső felhasználásra. Ilyenek lehetnek az utólagos bevonatolás, laminálás, a kasírozás, illetve a meleghajlítás.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!