Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Multifunkciós nyomtatók a Canontól

2015.
08.
27.

A héten mutatta be a Canon új multifunkciós termékcsaládját, mely megkönnyíti a felhőalapú és a Wi-Fi kapcsolattal történő nyomtatást otthonában.
A modern trendeknek megfelelően a Canon legújabb modelljei könnyű csatlakozási lehetőséggel és egyszerű kezeléssel rendelkeznek. A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 nyomtatók egyaránt kínálnak nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókat.

Felhőalapú csatlakozás

A legnagyobb újdonság, hogy mindhárom modell közvetlen kapcsolatot képes létesíteni a különböző felhőalapú szolgáltatásokkal, mint a Google Drive, a Dropbox, az Evernote vagy a OneDrive és ezekből közvetlen nyomtatási lehetőséget is biztosít, amely nagyban megkönnyíti a felhasználók életét, hiszen így nem kell fájljainkat külön letölteni nyomtatás előtt sőt, a beszkennelt fényképeket azonnal menthetjük saját felhőnkbe.

A nyomtatók ezen kívül még automatikusan kapcsolatot létesítenek az Instagrammal és a Slideshare-rel is, ahonnan fényképeket vagy üzleti dokumentumokat nyomtathatunk azonnal köszönhetően a Pixma Cloud Linknek, mely saját érintőképernyője segítségével számítógép használata nélkül képes kapcsolódni ezekhez a platformokhoz.


A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 eszközök a felhőalapú szolgáltatásnak köszönhetően lehetővé teszik, hogy az egyik eszközön beszkennelt dokumentum egy másik helyen lévő másik eszközön kerüljön kinyomtatásra. Mindezt ráadásul környezetbarát módon, hiszen az Auto Power On/Off gomb segítségével állandó alvó üzemmódban használhatjuk gépünket.


Jobb minőségű nyomtatás közvetlen kapcsolat nélkül

A Wi-Fi Direct kapcsolatnak köszönhetően nincs szükség internetes kapcsolatra a vezeték nélküli nyomtatáshoz. Elég csupán egy NFC-technológiával ellátott okoskészülékkel rendelkeznünk, melyet a nyomtatóhoz érintve jelszó nélkül használhatjuk azt.


Gyors és magas minőségű nyomtatás otthonában: a PIXMA MG7750

A PIXMA MG7750 könnyedén kezelhető érintőképernyős felületének köszönhetőn hihetetlen éles felbontású fényképek kinyomtatása válik lehetővé, melyet bárki könnyedén tud kezelni. A hat tintapatronnak köszönhetően akár 9600 dpi felbontásban élvezhetjük legszebb családi fotóinkat.


Stílusos és csatlakoztatható otthoni nyomtatók: a PIXMA MG6850 és MG5750

Az öt tintapatronnal felszerelt nyomtatók egyaránt alkalmasak fényképeink és üzleti dokumentumaink kinyomtatására a már említett felhőalapú szolgáltatások segítségével, melynek köszönhetően ezek az eszközök egy otthoni iroda elengedhetetlen felszerelései.

Olcsó fentarthatóság:

A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 nyomtatókhoz elérhetőek üzletünkben raktárkészletről a prémium minőségű utángyártott tintapatronok, melyek nem csak kedvező árukkal, hanem megnövelt XL kapacitásukkal is kiváló alternatívája a gyári eredeti kellékanyagoknak.

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Ha igazán gazdaságos üzemeltetésre vágysz

2019.
06.
05.

akkor HP M426FDN hálózati multifunkciós
másoló az amire szükséged van!

Tovább olvasom

HP DeskJet Ink Advantage 3775 - Minden egy készülékben!

2019.
05.
07.

Tökéletes mindazoknak, akiknek
megfizethető teljesítményre, stílusra
és többfunkciós készülékre van szükségük.

Tovább olvasom

Ideális választás vállalkozása számára - HP LaserJet Pro M130

2019.
04.
25.

Nyomtatás - beolvasás - másolás
egy megfizethető multifunkciós készülékkel.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!