Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Milyen lehetőségei vannak a fotónyomtatásnak?

2015.
05.
13.

Fotókidolgozó szolgáltatók

Napjainkban  is találunk még ilyeneket, még ha nem is akkora számban, mint a nyolcvanas években. Akár online feltöltve a képeinket a megfelelő helyre, meg is rendelhetjük a szolgáltatást (megadva milyen méretben és hány példányt kérünk), majd be is lehet fáradni a képekért. A szolgáltatás manapság már nem is olyan drága, feltéve ha alap dolgokat kérünk (bár a kifejezetten nagyra történő nagyításnak már komolyabb ára lehet, főleg a speciális fotópapír ára miatt).

 

 

A piacon különleges szolgáltatásokat is találhatunk ebben a témában. Például elkészült fényképről, vagy annak részletéről különféle fotóeffekt eljárásokkal különleges képeket készítenek (pl. festménnyé alakítják különféle stílusokban) és úgy nyomtatják ki a kívánt méretben.

 

 

A fotókidolgozók külön szolgáltatása a nagy méretben készült képek kasírozása, illetve ilyen helyen gyakran kapni kereteket is, változó kínálatban.

 

 

Fotók nyomtatása

Sok magánembernek nincs otthon nyomtatója, de sokan dolgoznak olyan irodában, ahol hozzá lehet férni egyhez-kettőhöz. Őket is érdekelheti, hogy a lézer illetve tintasugaras printerekkel milyen lehetőségek vannak fotót nyomtatni, illetve, hogy kell-e ezekhez speciális program vagy különleges papír.

A modern nyomtatók esetében a gyártók már igyekeznek felkészülni erre az igényre. Többnyire nincs szükség kifejezetten fotónyomtató alkalmazására ahhoz, hogy – hétköznapi használatra szánva – megfelelő minőségű képeket kapjunk.

Nagyon sokféle fotószerkesztő program elérhető, ezek között vannak fizetősek és ingyenesek is, különféle eszközökre szánva (okostelefon, tablet, laptop, asztali gép). Ezekre is visszatérünk később.

 

 

Normál nyomtatók esetében a fotók nyomtatásához érdemes vastagabb, és selyem vagy magas fényű papírt használni, de nem kell kifejezetten fotópapírt alkalmazni. Minden esetben meg kell nézni, hogy milyen papírt kezel le a nyomtató (kiterjedésben, gramm méretben és vastagságban is). Természetesen a fotónyomtatókhoz általában érdemes fotópapírt használni, de ezeknél a gyártó általában meg szokta jelölni, hogy konkrétan milyen papírt ajánl, milyen célokra. Általában igaz, hogy a nagy felbontású képek tudnak jól mutatni matt vagy selyemfényű változatban is, a kisebb felbontású, kevésbé jó minőségű fotóknál érdemes a fényes papírnál maradni.

 

Folytatjuk a konkrét nyomtatótípusok elemzésével!

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!