Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Miért nyomtat csíkosan a nyomtató?

2014.
11.
14.

Az irodai munka természetéből adódóan rengeteg nyomtatást követel meg, ezért igen bosszantó, ha az eszköz hibásan működik – az egyik leggyakoribb hiba, hogy csíkosan nyomtatja ki az oldalakat.

Ez lehet a nyomtatófej hibája – ha olyan nyomtatót alkalmazunk, amely hosszabb ideig volt használaton kívül, a fej fúvókái, amelyek a festéket permetezik a papírra, eltömődhetnek. Ez vezethet ahhoz, hogy a festék csíkokban vagy egyáltalán nem kerül a papírra.

Megeshet az is, hogy a fixáló henger sérül meg – ennek rendeltetése az, hogy a papírt továbbítsa, teflonbevonata miatt pedig elvileg nem tapad meg rajta a festék. Ha azonban ez a bevonat megsérül, festék kerülhet a hengerre, amely minden további lapon nyomot hagy majd.

 

 

A csíkozás forrásának kiderítése általában a szakember feladata – hibás lehet maga a nyomtató, de akár a patron is. Utóbbi esetben lehet házi praktikákkal próbálkozni, hogy a csíkozást megszüntessük, egy irodában azonban biztonságosabb és így praktikusabb megoldás a patron cseréje.

A Tonerklinika szakemberei segíthetnek a hiba forrásának kiderítésében, a patron cseréjében, az új patronért pedig garanciát vállalunk. Import utángyártott festékkazettáinkat és patronjainkat saját tesztlaboratóriumunkban próbáljuk ki, a hasonló hibák elkerülése végett.

 

.

.

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!