Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Megérkeztek az új Trodat bélyegzők

2015.
09.
10.

Ügyfeleink megszokhatták, hogy bélyegzőiket azonnal elkészítjük. Emellett viszont fontosnak tartjuk, hogy a legújabb bélyegző trendeket is kövessük, hiszen mint minden a mai világban, a bélyegzők is komoly fejlesztéseken esnek át. 

Méret csökkentése:

A Trodat a Printy 4.0 bélyegzőjével valóságos csodát művelt, amikor a bélyegzőház méretét majdnem 30%-al tudta csökkenteni úgy, hogy az nem ment sem a használhatóság, sem a lenyomat kárára.

Design:

Amikor egy üzleti tárgyalás sikeresen zárul, vagy megköttetik egy szerződés, sokunknak nem mindegy milyen bélyegzővel tesszük hitelessé azt. A Trodat bélyegzők között megtaláljuk az igazán elegáns, vagy akár a fiatalos színeket is. 

Praktikum:

Sokszor adódhat úgy, hogy bélyegzőnket magunkkal kell vinnünk. A Trodat ötletes megoldása egy védőtalp, amivel egy mozdulattal összecsukhatjuk bélyegzőnket, így akár táskánkban vagy zsebre vágva sem sérül, vagy koszolódik.

 

 

Bélyegzőfesték:

A Trodat mérnökei egyre jobb és ellenálóbb festékeket fejlesztenek, hiszen maga a lenyomat tartóssága elengedhetetlen igény egy dokumentum hitelességének megőrzéséhez. Természetesen sok eltérő igény van, ezért sok különböző színű bélyegzőfestéket kell előállítani. Itt a színek élénksége, és tartóssága a fő szempont, de a trodat minőség állja a sarat.

Bélyegző festékpárna:

Na aki szereti a maszatolást, annak pechje van! A Trodat olyan festékpárnát fejlesztett, ami garantáltan nem koszolja össze a kezét. Ezt speciális fülekkel érték el, amit megfogva könnyedén cserélhetjük ki, a bélyegző festékpárnáját. 

 

 

Környezetvédelem:

Környezettudatos cég lévén, a Trodat igyekszik minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni. Termékei előállításánál nagy hangsúlyt fektet a károsanyag kibocsátás csökkentésére, és erre méltán büszkék is.

 

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!