Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Meg tudsz emelni fél kézzel egy nyomtatót?

2015.
06.
29.

Igen, ha a ZUtA Labs kézinyomtatója az a bizonyos. Ez a nemrégiben induló, de rohamosan és tudatosan fejlődő startup ugyanis igazi forradalmi fejlesztéssel állt elő. Terveztek egy olyan nyomtatót, mely mindössze 10 cm átmérőjű, 7.5 cm magas, és csupán 350 grammot nyom. Igen, valóban alig haladja meg egy bélyegző méreteit. De nem úgy a tudását!

 

 

Nem csupán a helytakarékosság miatt számít nagy előrelépésnek a ZUtA Pocket Printer, de gondoljunk bele, hogy milyen kiváló alternatívát nyújt a táskából kiemelhető nyomtató az egyre terjedő felhőalapú megoldások mellett. Nincs másra szükségünk, mint egy vezérlő egységre, legyen az egy laptop vagy mobiltelefon, tablet, vagy bármi egyéb, amire fel van telepítve a ZUtA Pocket Printerhez fejlesztett applikáció.

 

Ezen kívül már csak WiFi kapcsolat kell ahhoz, hogy megkezdhessük a nyomtatást. Nincs más dolgunk, mint elővenni egy tetszőleges méretű papírlapot, ráhelyezni a ZUtA Labs kézinyomtatóját, megadni a nyomtatandó dokumentumot, és a robot már el is kezdi oldalirányban nyomtatni a kiadott szöveget. A papír adagolására még térjünk vissza egy pillanatra. A ZUtA Pocket Printer egy további előnye, hogy működéséhez nem meghatározó a papírméter, illetve a papír egyéb paraméterei sem, ugyanis itt nincs adagolás, nincs meg a nyomtatás bentről kifelé tartó iránya. A nyomtatás látványra tényleg hasonló, mint ahogy a bélyegző működik, azzal a lényeges különbséggel, hogy a mozgás természetesen folyamatos és automatizált, hiszen végső soron robotról beszélünk.

 

Az ötlet kiváló, és hatalmas lehetőségeket rejt magában, de jelen formájában még nem tökéletes. A nyomtatás sebessége ugyanis még bőven hagy kívánnivalót maga után. Egy A4-es oldalt körülbelül 45 másodperc alatt abszolvál, ami önmagában nem is olyan rossz, de mai elvárásaink alapján nem igazán szívelnénk 15 percet várakozni 20 oldalnyi nyomtatásra. Az árával viszont már most sem lehet különösebb problémánk, hiszen dollárról átszámolva már 50-60 ezer forintért hozzá lehetne jutni. 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!