Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

LED technológia: úttörő megoldás a nyomtatók világában

2015.
05.
18.

A LED nyomtatási technológia teljes mértékben megfelel a modern kor kihívásainak: korszerű, precíz és megbízható alternatívája a hagyományos lézeralapú nyomtatási módszernek.


A LED technológia fontos pozitívumai

A LED technológia népszerűvé válása tulajdonképpen azzal is magyarázható, hogy nehéz gazdasági helyzetben a vásárlók figyelme fokozottan a biztos befektetési megtérülést nyújtó alkalmazások, megoldások felé fordul. A LED mindenképpen ilyen technológia.

A LED négy különösen fontos előnnyel rendelkezik más egyéb nyomtatási módszerekhez képest, ezek pedig a High Definition nyomtatás, a környezettudatosság, a kompaktság és a precizitás. Ezen ismérvek megléte rendkívül fontos a megfelelő és folyamatos nyomtatási minőség garantálásához. A LED-fej megbízhatósága és viszonylag kis mérete sok esetben lehetővé teszi, hogy komoly nívót képviselő nyomtatónk akár az íróasztalon is elférjen.

 

A High Definition nyomtatásról

A kisebb pontméretek minden esetben pontos nyomatokat eredményeznek, s a számos apró digitális LED – egyenletes elosztás mellett – még a papír széleinél is pontos képeket produkál. A ProQ technológia szabályozza az egyes LED-ek működését, megszabja, meddig, mennyi időre legyenek bekapcsolva, ekként részletgazdag, látványos és nagyobb színmélységű nyomatokat kapunk.

 

 

 

Egy kompakt megoldás

A modern LED-fejekben epitaxiális rétegnövesztésű csatlakozási technológiát is alkalmaznak, mely lehetővé teszi, hogy 50%-kal csökkentsük a PCB-n használt chipeket, valamint 20%-kal a drótokat, jelentősen növelve ezáltal a nyomtatófej teljesítményét.

 

 

Mivel csupán egy adott típusú chip alkalmazása szükséges a PCB-n, ezért a nyomtatófej mérete felére csökkent. Így a LED-nyomtató kimagasló minőségű nyomatot képes produkálni egy jelentősen kisebb méretű vázzal. Ez a könnyítés rendkívül hasznos a kis- és középvállalkozások számára, melyek sokszor az irodaméretek szűkösségével küzdenek.

 

 

 

A LED megbízhatóságáról

A technológia kifejezetten megbízható. Kevés mozgó alkatrészt tartalmaz, valamint az élettartamra vonatkozó garancia is szavatol azért, hogy meghibásodások egyáltalán ne, vagy csupán nagyon ritkán, kivételesen forduljanak elő.

 

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!