Korona Vírussal kapcsolatos tájékoztató

Kedves Partnereink! Mi a Tonerklinikán mindent megteszünk azért, hogy a kialakult piaci helyzetben is maximálisan megfeleljünk partnereink igényeinek. Beszerzőink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a folyamatos üzletmenetet biztosítani tudjuk. Ennek érdekében számos terméket túlkészleteztünk és az esetleges hiányokat helyettesítő termékekkel pótoljuk. 

Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján, úgy látjuk az irodatechnikai kellékanyagok, valamint alkatrészek utáni kereslet potenciálisan megnőtt. Mivel a készletfogyás üteme nehezen megállapítható/jósolható, így javasoljuk mindenkinek az igényei szerinti 2 hónapos készletezést. 

Az utánpótlás folyamatosan érkezik és a beszállító cégeinktől kapott jelenlegi gyártási információk alapján elmondhatjuk, hogy ez a tendencia töretlen marad. 

 

Partnereinket hétköznap, nyitvatartási időben tudjuk kiszolgálni, 8-15 óráig.Amennyiben kötelező bezárásra vonatkozó kormányrendelet születne, készen állunk arra, hogy kollégáink home officeban folytassák munkájukat, a termékeket még aznap kiszállítjuk, vagy futárszolgálattal küldjük. Az ezzel kapcsolatos aktuális információkat ezen a felületen folyamatosan frissítjük.