Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Környezetbarát nyomtatók a Xeroxtól

2014.
10.
18.

A Xerox két új szilárdtintás, környezetbarát nyomtatót is piacra dobott a közelmúltban. A tervezők célja a ColorQube 8580 és ColorQube 8880 készülékekkel az volt, hogy az optimális színteljesítmény és a költséghatékonyság mellett minél kisebbre csökkentsék az eszközök szén-dioxid-kibocsátásának mértékét. A 8880-as készülék segít minimalizálni a nyomtatási költségeket, ugyanis a többi szilárdtintás nyomtatóhoz hasonlóan három kategóriába sorolja a színes oldalakat lefedettségük alapján.

A készülékek percenként 51 oldalt nyomtatnak

A környezetbarát GreenPrint megoldással üzemelő eszközt a cégek saját igényeikre szabhatják: ha egy adott dokumentum nyomtatásakor a kevésbé telített nyomatképet választják, spórolhatnak a költségeken, hiszen a kevesebb szín nyomtatása kevesebbe is kerül. A készülékek gyorsan dolgoznak: az első nyomat elkészítéséhez 5 másodpercre van szükség, azután pedig percenként 51 oldalt képes elkészíteni a nyomtató. A Xerox 2400 FinePoint szoftverrel ellátott eszköz feljavítja a kép felbontását, és színkorrekciót hajt végre rajta, hogy a végeredmény még tökéletesebb lehessen.

 

Számos nyomtatási lehetőség

A készülékkel több oldalt is nyomtathatunk egy lapra, készíthetünk kétoldalas nyomatokat, illetve nemcsak A4-es méretű papírra, hanem borítékra, névjegyre vagy címkére is kerülhet a kívánt szöveg vagy kép. A nyomtatóba további energiamegtakarítási lehetőségeket is beépítettek: például, ha épp nem használják, alacsonyabb fokozatba kapcsol. A nyomtatások vezeték nélküli kapcsolattal okostelefonról, táblagépről vagy más mobil eszközről is irányíthatók. Az 1906-ban alapított, connecticuti (USA) székhelyű Xerox ma már a világ 180 országában van jelen, és szolgálja ki a magán-, a céges és a kormányzati ügyfeleket különböző információtechnológiai megoldásaival.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!