Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Itt a világ legkisebb nyomtatója

2015.
07.
20.

Mindig nagy öröm rekorderekről beszámolni, s a Planon által gyártott PrintStick ilyen. Ez ugyanis a legkisebb nyomtató a világon. Bizony, a kicsike 1 kilogramm alatt van, vagyis könnyedén hordozható, nem jelent érezhető plusz terhet.

 

 

Hagyján, hogy a PrintStick a legkisebb a piacon, semmiben nem is kell szégyenkeznie, hiszen még a papírtárolást is az eszközön belül oldották meg, vagyis az A4-es lapokat is simán magának adagolja, rendszeren belülről. A vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően nem csupán a laptophoz, de az okostelefonokhoz és a tabletekhez is képes csatlakozni.

Mióta a számítógép – s az utóbbi években az okostelefon – egyre népszerűbb, az emberek egy egész vezérlőbázist hordanak magukkal egy vékonyka laptop formájában. Ez az ide-oda cikázó életmód igényli, hogy minden egy helyen legyen, lehetőség szerint várakozás nélkül lehessen bármit elvégezni, azonnal. A kézben is hordozható nyomtató vágya már régen felmerült az emberekben, azonban a PrintStick kifejlesztéséig nem találtak rá a megoldásra.

Méretét tekintve elfér egy laptop táskában, de a retikülben is. Mivel nem túl nagy, túl sok papírlapot sem lehet, elhelyezni benne. Önállóan mindössze 20 oldalt tud befogadni, ennyi a tárolókapacitása. A PrintStick újratölthető, s nem használ sem tintát, sem tonert, hiszen ez út közben nem lenne túl szerencsés. Másrészt ezek nem is túl gazdaságosak.

A PrintStick kiváló eszköz, és remekül illeszkedik a pörgős hétköznapokba. Gondoljunk csak bele, hány olyan alkalom van, amikor sürgősen ki kellene nyomtatnunk valamit, de nincs a közelünkben szaküzlet, vagy éppenséggel van, de drága és nálunk egy fitying sincs készpénzben. Egy tipikus eset lehet az online vásárolt színházjegy. Ezt magunknak kell kinyomtatni, de ha megfeledkeznénk róla, akkor nincs előadás, hacsak nem kapjuk elő mini készletünket a mobilunkkal és a PrintStick nyomtatóval. Ezzel ugyanis megoldódik a probléma, és már csengethetnek is az előadás kezdetére. 

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!