Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Íme az újgenerációs HP LaserJet nyomtatók

2015.
06.
06.

A HP igazi komplex megoldást kínál az irodák számára. Amellett, hogy az új LaserJet családdal a HP dobbantott egy nagyot a zöld megoldások terén, ez egyáltalán nem ment a hatékonyság kárára. A „JetIntelligence” technológiának köszönhetően 40 százalékkal kevesebb helyet foglal, és 53 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az előző modellek, miközben lényegesen kevesebb időre van szükségük a készenlét elérésére, és jóval gyorsabban végzik a nyomtatást is.

 

Az új LaserJet család négy tagból áll: egy multifunkciós és három egyfunkciós nyomtatóból:

 

 

 

HP Color LaserJet Pro MFP M277 – a piacon elérhető multifunkciós nyomtatók között jelenleg a legkisebb a maga a kategóriájában, emellett versenytársaival összehasonlítva az M277 biztosítja a leggyorsabb kétoldalas nyomtatást.

 

 

 

 

 

HP Color LaserJet Pro M252 – ez a modell büszkélkedhet kategóriájában a leggyorsabban elkészített első oldallal. Alapvető előnye, hogy gyors, energiatakarékos, és 33 százalékkal kisebb, mint versenytársai. Mivel kisebb munkacsoportok igényeinek kiszolgálására tervezték, jól illeszkedik a gyorsan áramló munkamenethez, és támogatja a mobil nyomtatást is.

 

HP Color LaserJet Enterprise M552 and M553 – ezt a sorozatot a HP nagyobb munkacsoportoknak fejlesztette. Körülbelül 15 felhasználó számára nyújt ideális megoldást, havi 6000 oldalnyi nyomtatáshoz. Minden tekintetben a spórolás szolgálatában áll, legyen szó időről, pénzről vagy energiáról, a kétoldalas nyomtatásnak pedig valódi mestere. Ráadásul ez a sorozat az első, melynek nyomtatói támogatják a Google Print 2.0-t is.

 

 

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy az új HP LaserJet nyomtatók megállják a helyüket a modern elvárások előtt. Kiszolgálják azokat az igényeket, melyek jellemzik a mai irodai munkát: energiahatékonyak és környezetbarát üzemelés jellemzi őket, helytakarékosak és megoldást kínálnak kis- és nagycsoportos munkafolyamatok számára is, továbbá lehetőséget biztosítanak a mobilitásra, és persze biztonságosak. 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!