Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Hatalmas elismerés a Samsung nyomtatóinak

2015.
09.
07.

A Buyers Laboratory (BLI) már ötven éve segíti a vásárlókat a legjobb döntések meghozatalában, így minden márkának nagy megtiszteltetés, ha a legjobbnak választják őket, hiszen az általuk megrendezett Summer Awards nem a szakma, hanem a vásárlók véleményét tükrözi. 2015-ben a Samsung ráadásul nem kevesebb, mint nyolc kategóriában tudott az élen végezni, melyből hetet a SMART MultiXpress nevű széria kapott.

 


Az X7600, X7500, X7400, K7600, K7500 és a K7400 számú nyomtatók is a „Kiváló A3 monokróm multifunkcionális nyomatató” és a „Kiváló A3 színes multifunkcionális nyomtató” kategóriában az 51-60 lap/perc, a 41-50 lap/perc és a 31-40 lap/perc nyomtatási sebességű szegmensekben szereztek első helyezést.

 


A SMART MultiXpress K4350LX modellt a „Kiváló 31-40 lap/perc nyomatási sebességű A3 monokróm multifunkcionális nyomtató” díjjal ismerte el a BLI. Emellett pedig a SMART ProXpress M4580/M4583FX is nyert a „Kiváló Teljesítményű, közepes és nagyobb munkacsoportok számára készült multifunkcionális nyomtató” kategóriában.

 


„A Samsung nyomtatói kiválóan alkalmasak azon személyek számára, akik a jó minőséget keresik” – mondta George Mikolay, a BLI termékfelelőse.
Az X modellek magas grafikai és képi megjelenítést tesznek lehetővé, a K monokróm nyomtatók viszont a legjobb minősítést kapták minden nyomtató közül.
A MultiXpress 7-es széria négymagos processzora és dual-scan lapadogatója másodpercenként egy oldal kinyomtatására képes, szekennelni viszont akár négy oldalt is tud.
A Samsung kifejezetten közepes- és nagy munkacsoportokra kifejlesztett nyomtatóit is elismerték a díjátadón.
A ProXpress M4580FX ugyanis 200.000 nyomtatás alkalmával is hibátlanul működött a tesztelők szerint. A Samsung egyébként nyomtatóit Androidos kezelőfelülettel látja el, így bármelyik alkalmazott könnyedén elsajátíthatja a kezelését.

 


„A vásárlóink lojalitása és termékeink elismerése is a felhasználók iránti elkötelezettségünk bizonyítéka.” - mondta David SW Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának vezérigazgató-helyettese. Teheti ezt teljes joggal, hiszen vállalata 2012 óta minden évben elnyerte a legjobb monokróm nyomtatónak járó elismerést.

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!