Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Garancia az újratöltött patronhoz

2015.
05.
28.

Pontosan tudjuk, hogy a patron mennyire érzékeny, sérülékeny és gyorsan elkopó. Minden újratöltésnél jelen van a kockázat, hogy veszít a minőségéből és tönkremegy.

Akármilyen profizmussal kezeljük is a folyamatot, mindig lesznek kivédhetetlen és elkerülhetetlen hibák és károsodások, mert az anyag megadja magát vagy egy-egy alkatrészt egyszerűen elkopott.

 

 

Ezért garanciát adunk a patrontöltésre. Ha az újratöltött patron 3 napon belül meghibásodna, akkor az újratöltés árát jóváírjuk az új patron árából. Magyarul: a sikertelen töltés nem kerül pénzbe.

Szeretnénk minél jobban csökkenteni az Ön kockázatait. Próbálja ki a patrontöltést, mert olcsóbb. Ha azonban a patron meghibásodik, akkor úgyis venni kellene egy új patront – és a garanciával Ön csak az új patron árát fizeti ki, a töltést nem.

Fontos, hogy nem árulunk „utántöltött” és „újratöltött” tintapatront – csak olyat, ami gyártósoron készült és vadiúj. Csak így tudjuk garantálni, hogy a nálunk vásárolt tintapatronok minősége kifogástalan. 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom

Újdonság! Ricoh SP100 és SP201 toner utántöltés!

2017.
01.
12.

Nemrégen dobta piacra a Ricoh új kisirodai nyomtatócsaládját. Jellemzően a gyári kellékanyagok kifejezetten drágának mondhatóak, ráadásul nehezen beszerezhetőek.

Tovább olvasom

Mikor kell cserélni a nyomtatódobot vagy a tonert?

2017.
01.
12.

4 apró jel, amiből kiderül, hogy valamin változtatni kell

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!