Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Felhő alapú nyomtatás 2.

2015.
05.
27.

Folytassuk a felhő alapú nyomtatást támogató technológiák bemutatását a nyomtatók oldaláról, azaz nézzük meg kínálnak a gyártók!

 

Brother iPrint&Scan

A Brother technológiája mind az Apple IOS, mind az Android, mind a Windows operációs rendszereket támogatja. A nyomtatókhoz kifejlesztett applikációt kell a mobileszközökre letölteni, és innentől kezdve WiFi-n keresztül kétirányú kommunikáció biztosított ezek és a felhő alapú nyomtatásra alkalmas multifunkcionális készülék között. Ennek megfelelően nem csak a mobileszközökről lehet nyomtatási feladatokat kezdeményezni, hanem pl. a beszkennelt dokumentumból keletkező fájlt is el lehet menteni azokra, a felhőn (illetve WiFi-n) keresztül.

 

 

Xerox PrintBack

A Xerox által nyújtott felhőalapú nyomtatási lehetőség két szoftverre támaszkodik. Az egyiket a mobileszközre kell telepíteni, a másikat a nyomtató drivereként funkcionáló számítógépre. E két program segítségével a világon bárhonnan küldhető nyomtatni való a nyomtatóra, ahol internetre tud csatlakozni az applikációt tartalmazó mobilkészülék.

 

 

 

HP ePrint

A technológia szlogenje nem beszél mellé: „Ha tud e-mailt küldeni, akkor nyomtatni is tud”. Ugyanis a HP által kifejlesztett, és felhő alapú nyomtatásra alkalmas gépeken elhelyezett program e-mailben fogadja a nyomtatni valókat. Küldhetünk rá ilyen módon pdf-et, word dokumentumot, ppt-t, txt-t, jpeg-et, tiff-et, bmp-t, png-t és gif-et is. Van néhány kitétel, de ez igazán nem sok: egy e-mail maximum tíz fájlt tartalmazhat, ezek egyenként nem haladhatják meg az 5 MB-t. Extra szolgáltatás, hogy az érkező fényképeket automatikusan fotópapírra nyomtatja a gép, feltéve ha van ilyen az adagolóban.

 

 

 

Canon Easy-PhotoPrint (EPP)

A Canon szolgáltatása nagyon sokban hasonlít a Brother-éhez, hiszen kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a mobilkészülékre letöltött applikáció révén.

 

 

 

Canon PIXMA Cloud Print

A Canon PIXMA a cikksorozat első részében említett Google Cloud Print technológiájához kapcsolódva biztosítja a felhő alapú nyomtatást. A PIXMA a Picasa webalbumokból történő nyomtatást teszi lehetővé: Először a mobilkészülékre le kell tölteni a Picasa appot, amelyen keresztül feltölthetjük a fotóinkat a Google fiókunkba. Ez után a felhő alapú nyomtatásra képesnyomtatóval is csatlakozni kell a Google fiókunkhoz, és a kijelzőjén be kell jelölni a kinyomtatandó fényképeket, majd indulhat a nyomtatás. Ebben az esetben nem kell driver a nyomtatóhoz. Amennyiben a nyomtató nem támogatja a felhő alapú nyomtatást, úgy a driver gépen kell a Google Chrome böngészőn át elindítani a nyomtatást. 

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!