Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Felhő alapú nyomtatás 1.

2015.
05.
27.

Korábban már volt szó a felhő alapú szolgáltatásokról, és akkor megígértük, hogy külön kitérünk a felhő alapú nyomtatásra. Az utóbbi években egyre több „kütyü” könnyíti meg az életünket, amelyekkel kapcsolatban mindig felmerül az a kérdés, hogy mennyire adnak hozzá valóban a komfortérzetünkhöz. Annak lehetősége, hogy mindegyikkel kapcsolódhatunk az internetre, és egy olyan felhőbe, amely összefogja a szolgáltatásaikat, adataikat, illetve amelyen keresztül egyikkel el tudjuk érni a másikat, megerősíti a létjogosultságukat és kiterjeszti a tőlük kapható kényelmi szolgáltatások körét. Így például lehetővé teszi, hogy pl. nagy távolságokról is vezérelhessük a nyomtatónkat.

 

A felhő alapú nyomtatás előnyei

A felhő alapú nyomtatás egyik lehetőségét többször érintettük már a Printologic rendszer kapcsán. Ennek feladata az volt, hogy a hálózatban levő nyomtatókról érkező feladatokat egy erre a célra kijelölt szerveren elhelyezett program összegyűjtötte, rangsorolta és az erőforrások optimális kihasználásának megfelelő sorrendben nyomtatta ki.

 

 

A felhő alapú nyomtatás másik fontos lehetősége, ha olyan nyomtatót választunk otthonra, az otthoni irodába vagy az irodába, amely alkalmas mobileszközről történő vezérlésre. Ez általában azt a lehetőséget fedi, hogy a nyomtatóra okostelefonról, tabletről vagy más eszközről is küldhetünk nyomtatni valókat, és a nyomtatás megtörténhet, akár számítógép közbeiktatása nélkül.

 

 

A felhő alapú nyomtatás szoftveres lehetőségei

Az Apple nagyon komoly szerepet vállal a „kütyü-piacon”, így nem csoda, hogy az egyik lehetőség az ő nevéhez kapcsolódik. Az Apple AirPrint technológia segítségével – az ezt támogató nyomtatón – driver közbeiktatása nélkül, WiFi-n keresztül nyomtathatunk iPhoneról, iPadról vagy iPodról bármilyen kívánt tartalmat.

 

 

A másik technológiai hátteret a mostanában rendkívül aktív Google biztosítja számunkra. A Google Cloud Print segítségével az internetre csatlakozni képes nyomtatók alkalmasak lesznek a felhő alapú nyomtatásra. Azok a típusok, amelyek támogatják a Google Air Print technológiát, akár számítógép közbeiktatása nélkül is elvégzik a nyomtatás munkáját, amelyek nem támogatják ezt, azok a driveren futtatott Google Chrome segítségével csatlakoztathatók a felhőhöz. 

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!