Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Digitális nyomtatás textilre

2014.
12.
29.

A digitális nyomtatás rendkívül rugalmas technológia, amely nem csak a nyomat méretében, minőségében, színeiben nyújt nagyon tág mozgási lehetőséget, hanem a nyomtatható felületek terén is. A nyomtatható felületek mérethatárait a nyomdagép mérete, az anyagát pedig a rögzítési lehetőségek határozzák meg.

 

 

 

A textilnyomtatás fellendülése

A digitális nyomtatás nyújtotta mozgástér a textilpiacon hatalmas felpezsdülést váltott ki. Ennek több oka is van: egyrészt a késztermékek piaca is rendkívüli mértékben bővült (miközben estek az árak), de kialakulófélben van egy új piac – a vásárló egyéni gyártatási lehetőségeinek piaca.

 

 

A késztermékek kínálata a fénykép minőségben és olcsón megnyomott pólók és egyéb ruhadarabok, táskák, ágyneműk, konyharuhák stb. repertoárjával bővült. A mutatós és esztétikus külső mellett az új látványvilág, a friss hangulat, a tartósság (a digitálisan nyomott textilfelület megfelelő kezelés mellett nem pereg le, nem úgy, mint a szitanyomott) is a digitálisan nyomtatott textilek malmára hajtja a vizet.

 

                                      

 

 

Tervezz magadnak!

 

Számos cég építette már (és a számuk folyamatosan növekszik) üzletmenetét arra, hogy pl. a náluk választható pólók, bébi bodyk, ingek, kabátok stb. megnyomását saját digitális nyomdagéppel vállalják.

 

Az üzlet ebben a felállásban az, hogy a vevő előre elkészített sablon minták közül is választhat, de ő maga is elkészítheti, teljesen szabadon azt, amit szeretne a megnyomandó terméken látni. A fantáziának csak a nyomdagép kapacitása (nyomható felület nagysága, nyomtatási margó és rögzítési felületek) szab határt.

A szabad választás (póló színe, minősége), a mozgástér (minta színe, formája, mérete), az egyediség és humor (pólófelirat, saját név ráírása) nem csak a ruházkodási céloknak, hanem az ajándékozási szándékkal vásárlónknak is vonzóvá teszi a digitális nyomtatás lehetőségét.

 

Ez a fajta termékelőállítás óriási sikerre van „ítélve”, hiszen nem csak az egyedi dolgok elkészítésére/készíttetésére nyújtott lehetőség a vonzereje, hanem az is, hogy a gyártás költségei sokszor olcsóbbak, mint a bolti áru ára (annak ellenére, hogy jórészt azokat is digitálisan nyomtatják). 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Ha igazán gazdaságos üzemeltetésre vágysz

2019.
06.
05.

akkor HP M426FDN hálózati multifunkciós
másoló az amire szükséged van!

Tovább olvasom

HP DeskJet Ink Advantage 3775 - Minden egy készülékben!

2019.
05.
07.

Tökéletes mindazoknak, akiknek
megfizethető teljesítményre, stílusra
és többfunkciós készülékre van szükségük.

Tovább olvasom

Ideális választás vállalkozása számára - HP LaserJet Pro M130

2019.
04.
25.

Nyomtatás - beolvasás - másolás
egy megfizethető multifunkciós készülékkel.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!