Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Canon PIXMA iP110

2015.
07.
07.

A Canon PIXMA iP110 egy igazán felhasználóbarát, felhőkompatibilis nyomtató. Most, hogy a Google által fejlesztett Cloud Print szolgáltatás egyre divatosabb, igény mutatkozik a Wi-Fi kapcsolaton keresztüli nyomtatást támogató printerekre is. A Canon pedig nem hagyja figyelmen kívül az új elvárásokat.

 

 

A hordozható nyomtató

Ezt a remek kis nyomtatót elsősorban azoknak ajánljuk, akik a felhőalapú szolgáltatás mellett a kiváló fotóminőséget és a hordozhatóságot is igénylik. Utóbbi eddig talán sokakban fel sem merült, hiszen még az otthoni nyomtatók is átlagosan 7-10 kilogrammot nyomnak, vagyis nem túl sűrűn villan fel bennünk az ötlet, hogy magunkkal visszük egy tárgyalásra, munkába stb. A PIXMA iP110 viszont mindössze 2 kilogramm, tehát minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy valódi pehelysúlyúnak számít a mezőnyben. Opcionálisan akkumulátorral együtt is megvásárolható (ez plusz 0,2 kilogrammot jelent), ami jól mutatja, hogy a fejlesztők valóban ügyeltek arra, hogy egy kényelmesen mozgatható gépet hozzanak létre. Az akkumulátorral 240-290 lapot tudunk maximálisan nyomtatni, attól függően, hogy a kapcsolat vezeték nélküli-e, vagy USB-n keresztül lett létrehozva. Nem csupán a súlya, de a méretei is érdemesítik arra, hogy akár táskánkban vigyük magunkkal, hiszen lényegében nem nagyobb egy laptopnál (akkumulátor nélkül: 322×185×62 mm).

 

 

Felhőkompatibilis

A Canon PIXMA iP110 legfontosabb tulajdonsága mégiscsak az, hogy támogatja a felhőalapú szolgáltatásokat, mint amilyen a Google Cloud Print, vagy az Apple AirPrint. Ezeken kívül azonban a Canon PIXMA Printing Solutions is a rendelkezésedre áll, hogy ennek segítségével a printer megvásárlása után azonnal nyomtatni tudj okostelefonról, vagy táblagépről. A támogatott mobilrendszerek között van az iOS, a Windows RT és az Android is. Utóbbihoz az alkalmazástámogatást a Mopria Print Service, illetve a Canon beépülő modulja, a Canon Print Serive biztosítja. 
A PIXMA iP110-el tehát kiélvezheted a felhő alapú szolgáltatás minden előnyét. Bárhonnan nyomtathatsz, s az eszközök sem fognak határt szabni, hiszen okostelefonról, táblagépről, laptopról egyaránt használhatod. Ezen kívül felmérheted még a nyomtató állapotát is a Wi-Fi kapcsolat segítségével, ahogy interneten keresztül megtekintheted a leírást is. Ráadásul vethetsz egy pillantást a valós idejű tintaszintre, ami lássuk be, valóban hasznos funkció, főképp, ha munkára használjuk a nyomtatót. Így mindig tisztában lehetsz azzal, hogy mennyi „üzemanyaggal” indultál el, s nem kell tartanod attól, hogy esetleg kellemetlen szituációba kerülsz azáltal, hogy például egy promóciós anyag nyomtatása közben kifogy a tinta.

A minőség terén sincs engedmény

 A Canon PIXMA iP110 meglepően jó, akár 9600 DPI-s felbontású nyomtatásra is képes, tehát a Canon FINE nyomtatófej-technológiájának köszönhetően ez a modell tényleg fotólabor minőséget garantál. A családban mindenki el lesz ámulva azon, hogy otthon, ezzel a kis nyomtatóval ilyen színkontrasztú képeket lehet készíteni. Ha van kedvenc fotód, festményed, vagy grafikád, akkor ezzel a modellel érdemes kinyomtatni és kitenni a falra. Munkához pedig kiválóan passzol, hiszen profizmust sugároz. Egyrészt a nyomtatás minőség, másrészt a hordozhatóság, hiszen segítségével bárhol egy kis irodát tudsz rögtönözni. Ráadásul a PIXMA iP110 kompozit feketét is képes csinálni a színes tintákból, tehát ha elfelejtetted volna leellenőrizni a tintaszintet, és egy handout nyomtatása közben akad el a nyomtatás, akkor sincs nagy vész. Ugyanakkor meg is előzheted a bajt, s nem csupán a szintfelméréssel. A „Fekete tinta megtakarítás" üzemmód arra szolgál, hogy általa ki tudd tolni a nyomtatási mennyiséget.

 

 

Összefoglalás

A Canon PIXMA iP110 tehát egy hatékony nyomtató, ami megfelel a legújabb elvárásoknak, hiszen felhőkompatibilis, minőségi képeket lehet vele nyomtatni, mindezt gyorsan és költséghatékonyan. Ára 80-100 ezer forint körül mozog. 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Ha igazán gazdaságos üzemeltetésre vágysz

2019.
06.
05.

akkor HP M426FDN hálózati multifunkciós
másoló az amire szükséged van!

Tovább olvasom

HP DeskJet Ink Advantage 3775 - Minden egy készülékben!

2019.
05.
07.

Tökéletes mindazoknak, akiknek
megfizethető teljesítményre, stílusra
és többfunkciós készülékre van szükségük.

Tovább olvasom

Ideális választás vállalkozása számára - HP LaserJet Pro M130

2019.
04.
25.

Nyomtatás - beolvasás - másolás
egy megfizethető multifunkciós készülékkel.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!