Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Az Ex Libris bélyegző segít visszakapni kölcsönadott könyveit

2014.
11.
04.

Az Ex Librist vagy tulajdonbélyegzőt hagyományosan a könyvek belső, fehér borítólapjára nyomják, ezzel jelezve, hogy az adott mű kinek a tulajdona. A hasznos eszköznek nemcsak évszázadokkal ezelőtt, hanem még ma is van létjogosultsága. Annak, akinek sok könyve van, és rendszeresen ad kölcsön belőlük ismerőseinek, majd akár hónapokat tölt azzal, hogy megpróbálja visszaszerezni őket, jó megoldást jelent egy Ex Libris bélyegzővel jelezni, kihez is tartozik az adott könyv.

 

 

Az Ex Libris bélyegző emlékezteti a kölcsönkérőt a könyv visszaszolgáltatására

A könyveinket kölcsönkérő barátok hajlamosak visszaélni a türelmünkkel, és akár hónapokig nem visszaszolgáltatni az adott művet arra hivatkozva, hogy még nem volt idejük kiolvasni – később pedig egyszerűen megfeledkeznek róla, vagy azt felejtik el, kitől is kapták kölcsön. Az Ex Libris bélyegző a kötet lapozgatásakor minden egyes alkalommal emlékezteti őket arra, kitől kérték el a kötetet, így folyamatosan ébren tartja az emlékezetünket – és a lelkiismeretüket.

 

A bélyegző lehet egy- vagy többszínű, illetve dombornyomásos is

Az ex Libris bélyegző lehet egy- vagy többszínű, illetve dombornyomásos kialakítású is. Utóbbival akár a könyv belsejébe is pecsételhetünk, hiszen a szöveg így sem válik olvashatatlanná. Akkor is megjelölhetjük könyveinket a bélyegzővel, ha nem szoktunk kölcsönadni, mindössze időről időre, egy-egy új kötet beszerzésekor szeretünk szembesülni vele, mekkora könyvtárat halmoztunk fel az évek során. A bélyegző nemcsak ismerőseinket figyelmezteti arra, hogy ideje visszaadniuk a kölcsönkapott könyvet: ha azt elhagyjuk valahol, például a vonaton vagy egy nyaralás alkalmával, a megtaláló egyszerűbben vissza tudja juttatni hozzánk.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!