Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

All-in one irodai segédeszközök, avagy ha a nyomtató még sok mást is tud

2015.
01.
09.

A multifunkcionális gépek – amelyek tudnak egyszerre nyomtatni és/vagy fénymásolni és/vagy faxolni és/vagy szkennelni stb. – már  nem számítanak újdonságnak a piacon. Azonban, mivel mind a négy piacon rohamtempóban zajlik a fejlődés, és ezen felül az adattovábbítás is folyamatos innovációban van, nagyon sokféle gép közül választhatunk.

Ha ilyesmit szeretnénk, érdemes nagyon pontosan utána járni, hogy mely funkció milyen támogatottsággal dolgozik, milyen paraméterek jellemzőek rá, hogy tényleg azt kapjuk, amire szükségünk van.

 

 

Az alapfunkciók is változatosak lehetnek

Multifunkciós gépeket találunk lézernyomtatós és tintasugaras technológiát alkalmazó változatban is. A nyomtatóban abban számolhatunk különbségekkel, hogy fekete-fehér vagy színes nyomtatásra képes, mekkora formátumban (akár A3-ig), egy vagy kétoldalasan (duplex nyomtatás), milyen teljesítménnyel (lap/perc), milyen hangerővel és milyen fogyasztás mellett dolgozik. Fontos lehet még, hogy automatikus lapadagolásra képes-e a készülék (a nyomtató, a szkenner, a fax és a fénymásoló esetében is).

Találhatunk olyan mutlifunkciós gépet is, amelyben több szkenner van: egy lapadagolós és egy síkágyas is.

 

 

 

Kiegészítő lehetőségek

A nyomtatás történhet pendrive-ról, memóriakártyáról, okostelefonról, tabletről, fényképezőgépről) is. Ennek lehetőségét vagy a kártyaolvasó és USB bemenet, vagy a wifi kapcsolat lehetősége biztosítja.

 

Az all-in-one gépek közül több alkalmas wifis kapcsolatra, ami lehetőséget nyit egy olyan kényelmi funkciónak, hogy a műveletek (szkennelés, fax) eredményét képes mobileszközre küldeni. A wifis kapcsolat lehetővé teszi a számítógépről, illetve mobileszközről történő konfigurálást illetve működtetést is.

 

 

Egyes gépeken egyszerű, nagy méretű kijelző és gombsor segíti a kezelést, az innovatívabb verziókon már megjelentek az érintőképernyős kijelzők is (amelyek mellett szintén találhatunk gombsort is). Ez nagyban megkönnyíti a gép kezelését, főleg abban az esetben, ha nagyon sok beállítási lehetőség van, illetve szinte kezelhetetlenül sok funkciót kínál.

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!