Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

A Xerox az automatizálás koronázott királya

2015.
10.
26.

A chicagó-i Graph Expo kiállításon rangos díjat zsebelhettek be a Xerox munkafolyamatokat automatizáló rendszerei. A FreeFlow Core Cloud például elnyerte a kiállítás legnagyobb kitüntetését, a „Látnod kell” díjat.
Az Expo megítélése azért is különösen fontos, hiszen Amerikában ez a legátfogóbb, nyomtatással kapcsolatos kiállítás, melyen a szakma legjava vesz részt.


Mitől olyan különlegesek a Xerox rendszerei?
A nyomtatóóriás jelenleg két, a mindennapi munkát megkönnyítő rendszert is használ. A már említett Core Cloud-on kívül a FreeFlow Digital Publisher is bővíti a cég termékpalettáját. A Xerox felismerte, hogy a mai nyomdaipari cégek előtt két út áll: vagy költségeiket csökkentik, vagy szolgáltatásaikat bővítik. Ezen két rendszer használatával ez egyszerre valósul meg.


Mégis hogyan néz ki ez a valóságban?
A Core Cloud rendszerében a nyomdáknak nem kell plusz erőforrást biztosítaniuk egyes projektekhez, azokat ugyanis a felhőalapú tárhelyre feltöltve könnyedén kezelhetik. Ezt a szoftvert a Xerox munkatársai telepítik, menedzselik és hosztolják. A költséghatékonyság ott ütközik ki, hogy csak azokért a szolgáltatásokért kell fizetni, melyet valóban igénybe vesz egy-egy felhasználó.
A Digital Publisher szintén egy felhőalapon működő irodai szoftver, mely a papíralapú és mobil és online eszközökre készülő anyagokat egyaránt kezelni képes.


Azonban van még más is a Xerox tarsolyában
Az iGen 5 nyomdagép az első Xerox berendezés, amely Windows alapú platformot kínál a FreeFlow Print Server megoldásával. Ennek köszönhetően könnyebbé válik a nyomdai munkafolyamatok integrációja valamint az ötödik szín beállítás támogatása a legújabb iGen berendezésen.
A Variable Information Suite pedig a legrugalmasabb nyomdaipari szoftver jelenleg a piacon, mely az InDesign grafikai szoftver beépülő moduljaként nagy segítéségére lehet a diagramokat és számlázási adatokat készítő cégeknek.
A FreeFlow Core Cloud és a FreeFlow Digital Publisher új konfigurációi, valamint a Xerox FreeFlow VI Suite új verziója hamarosan kapható lesz világszerte. Az iGen 5 nyomdagépre kalibrált FreeFlow Print Server már szeptember végétől elérhető.

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!