Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

A Xerox az automatizálás koronázott királya

2015.
10.
26.

A chicagó-i Graph Expo kiállításon rangos díjat zsebelhettek be a Xerox munkafolyamatokat automatizáló rendszerei. A FreeFlow Core Cloud például elnyerte a kiállítás legnagyobb kitüntetését, a „Látnod kell” díjat.
Az Expo megítélése azért is különösen fontos, hiszen Amerikában ez a legátfogóbb, nyomtatással kapcsolatos kiállítás, melyen a szakma legjava vesz részt.


Mitől olyan különlegesek a Xerox rendszerei?
A nyomtatóóriás jelenleg két, a mindennapi munkát megkönnyítő rendszert is használ. A már említett Core Cloud-on kívül a FreeFlow Digital Publisher is bővíti a cég termékpalettáját. A Xerox felismerte, hogy a mai nyomdaipari cégek előtt két út áll: vagy költségeiket csökkentik, vagy szolgáltatásaikat bővítik. Ezen két rendszer használatával ez egyszerre valósul meg.


Mégis hogyan néz ki ez a valóságban?
A Core Cloud rendszerében a nyomdáknak nem kell plusz erőforrást biztosítaniuk egyes projektekhez, azokat ugyanis a felhőalapú tárhelyre feltöltve könnyedén kezelhetik. Ezt a szoftvert a Xerox munkatársai telepítik, menedzselik és hosztolják. A költséghatékonyság ott ütközik ki, hogy csak azokért a szolgáltatásokért kell fizetni, melyet valóban igénybe vesz egy-egy felhasználó.
A Digital Publisher szintén egy felhőalapon működő irodai szoftver, mely a papíralapú és mobil és online eszközökre készülő anyagokat egyaránt kezelni képes.


Azonban van még más is a Xerox tarsolyában
Az iGen 5 nyomdagép az első Xerox berendezés, amely Windows alapú platformot kínál a FreeFlow Print Server megoldásával. Ennek köszönhetően könnyebbé válik a nyomdai munkafolyamatok integrációja valamint az ötödik szín beállítás támogatása a legújabb iGen berendezésen.
A Variable Information Suite pedig a legrugalmasabb nyomdaipari szoftver jelenleg a piacon, mely az InDesign grafikai szoftver beépülő moduljaként nagy segítéségére lehet a diagramokat és számlázási adatokat készítő cégeknek.
A FreeFlow Core Cloud és a FreeFlow Digital Publisher új konfigurációi, valamint a Xerox FreeFlow VI Suite új verziója hamarosan kapható lesz világszerte. Az iGen 5 nyomdagépre kalibrált FreeFlow Print Server már szeptember végétől elérhető.

 

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Ha igazán gazdaságos üzemeltetésre vágysz

2019.
06.
05.

akkor HP M426FDN hálózati multifunkciós
másoló az amire szükséged van!

Tovább olvasom

HP DeskJet Ink Advantage 3775 - Minden egy készülékben!

2019.
05.
07.

Tökéletes mindazoknak, akiknek
megfizethető teljesítményre, stílusra
és többfunkciós készülékre van szükségük.

Tovább olvasom

Ideális választás vállalkozása számára - HP LaserJet Pro M130

2019.
04.
25.

Nyomtatás - beolvasás - másolás
egy megfizethető multifunkciós készülékkel.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!