Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

A tavalyi év magyar szenzációja: Printologic 2.

2015.
02.
08.

A magyar cég által kifejlesztett nyomtatásvezérlő eszköz, a Printologic egyetlen felületen teszi elérhetővé az egyes felhasználók desktop operációs rendszereiben elérhető nyomtatási beállítások, illetve a gépeiken futó, a nyomtatót használni képes alkalmazások nyomtatási beállításait.

 

Így bármely programból, bármely gépről indítanak nyomtatást, az ismerős felületre jutnak, ahol a korábbiaknál több és/vagy komfortosabb beállítási lehetőséget találnak a felhasználók. Ugyanannak  a felületnek a megjelenése minden programban kizárja a számítástechnikában kevésbé magasan képzett munkatársak elbizonytalanodását, amelyet új kezelőfelületekkel szembesülve érezhetnek.

 

A Printologic előnye, hogy nem kell a gépeken telepíteni, hiszen minden személyi számítógéptől független, ún. célhardveren került lyezésre, ahol a helyi protokollokon lesz elérhető, innen szolgálja ki a nyomtatási igényeket. Minden felhasználó ugyanazt a felületet éri el a nyomtatási feladat elindításakor, amely alapjaiban alakította át az eddig ismert nyomtatásvezérlő felületeket, és számos új szolgáltatással bővült azokhoz képest.

 

 

Többek között lehetőség nyílik nyomtatási profilok létrehozására, amelyek jellegzetes nyomtatási feladatok beállításait tartalmazzák. Így, ha egy user nyomtatni akar, nem kell mindig egyenként átállítani az egyes paramétereket, csak a megfelelő profilt kell kiválasztania.  Ez egy sok nyomtatást végző cégnél óriási munkaidőmegtakarítást eredményezhet (felméérsek szerint egy év alatt akár hónapokra tehető az arány!), másrészt sokkal biztonságosabb munkamenetet tesz lehetővé, hiszen egy korábban felvitt profilt egyetlen kattintással kiválasztani kevesebb hibalehetőséget rejt, mint 50 paramétert egyenként beállítani.

 

A befutó nyomtatási feladatokat a Printologic a célhardveren virtuális nyomtatóként összegyűjti, a fájlokat, ha kell, konvertálja a feladatok szerint, majd optimalizálja és végrehajtatja őket a megfelelő nyomtatókkal.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Miért kockáztatná céges és személyes adatainak biztonságát?

2018.
06.
05.

Semmisítse meg szükségtelen dokumentumait gyorsan, tisztán és könnyedén!
Válasszon igényeinek megfelelő iratmegsemmisítőt a Fellowes termékcsaládból

 

Tovább olvasom

Új generációs HP nyomtató a Tonerklinika üzletében

2018.
05.
24.

Lépjen be a 21-ik századba.
Használja nyomtatóját lakása vagy irodája bármely pontjáról.
Élvezze a kötetlenség és az elérhető árú nyomtatás előnyeit.

Tovább olvasom

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!