Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

A tavalyi év magyar szenzációja: Printologic 1.

2015.
02.
08.

Európai Uniós támogatással került sor a Printologic elnevezésű nyomtatási interface kifejlesztésére a tavalyi évben. A szoftver kifejlesztésének célja a költség- és és időtakarékos nyomtatás biztosítása volt, különösen olyan munkahelyeken, ahol többen (akár több nyomtatóra) és sokat nyomtatnak.

 

 

 

Min lehet spórolni a nyomtatási munkálatok során?

Egy kis irodában a nyomtatás során legjobban azzal spórolhatunk, ha nem nyomtatunk, hiszen mind a papír, mind a festék pénzbe kerül :)

De ha az iroda munkájához szervesen hozzá tartozik a nagy mennyiségű nyomtatás, sőt járulékos feladatok is kapcsolódnak hozzá, mint leválogatás, fűzés stb., akkor már egy picit más a helyzet. Ha csak egy picit tudunk csökkenteni az elhasznált papír- illetve festék-mennyiségen, vagy a ráfordított időn, akkor a munka mennyiségének arányával felszorozva minden téren nagy mennyiségekhez juthatunk. Ilyen esetekben már néhány, rendszeresen előforduló pl. rossz nyomtatóbeállítás miatt készülő hibás példány megtakarítása is számottevő költségcsökkentést jelenthet.

 

 

Konkrétumok

A nyomtatás előtt számos nyomtatási paramétert beállíthatunk. Ezek egy része személyes jellegű, illetve a használt szoftverhez (Office, Photoshop stb.), a nyomtatandó dokumentumhoz kapcsolódik (példányszám, oldalbeállítás, méretarány, margók és fejléc-lábléc, színek). Másik része a nyomtatóhoz köthető inkább: felbontás, egy vagy kétoldalas, fekete-fehér vagy színes, honnan vegye a papírt, hol adja ki a papírt, milyen méretű papírra nyomtasson (lesz-e nagyítás/kicsinyítés) stb. Professzionális nyomtatási metódus során a beállítások száma meghaladhatja az ötvenet, ami egyrészt elég sok időt elvisz, másrészt ember legyen a talpán, aki nem az első kinyomtatott példány után veszi észre, hogy nem jól állított be valamit.

 

 

Természetes, hogy ha több munkatárs használ egy nyomtatót, akkor mindenki a saját „képére” állítja azt be nyomtatás előtt. Ha többen több nyomtatót használnak keresztbe-kasul, akkor a beállítási feladatok száma már hatványozódik, ami rengeteg fölöslegesen eltöltött munkapercet és munkaórát jelenthet. Erre jelent megoldást a Printologic!

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Ha igazán gazdaságos üzemeltetésre vágysz

2019.
06.
05.

akkor HP M426FDN hálózati multifunkciós
másoló az amire szükséged van!

Tovább olvasom

HP DeskJet Ink Advantage 3775 - Minden egy készülékben!

2019.
05.
07.

Tökéletes mindazoknak, akiknek
megfizethető teljesítményre, stílusra
és többfunkciós készülékre van szükségük.

Tovább olvasom

Ideális választás vállalkozása számára - HP LaserJet Pro M130

2019.
04.
25.

Nyomtatás - beolvasás - másolás
egy megfizethető multifunkciós készülékkel.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!