Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

A fénymásolók legfontosabb jellemzői

2014.
09.
19.

A fénymásológép az egyik legnagyobb befektetés, amelyet egy vállalkozásnak vállalnia kell, hogy a cég megfelelően és minél hatékonyabban működhessen. Akár egyetlen fénymásolót vásárolunk egy kis irodába, akár többet egy nagyvállalatnak, meg kell vizsgálnunk a készülékek fontos jellemzőit, hogy olyan mellett dönthessünk, amelyik kielégíti a vállalkozás igényeit, azonban lehetővé teszi, hogy ne kelljen felesleges funkciókért fizetnünk. Mivel a hosszú és gyakori használat során valószínűleg szükség lesz a gépek karbantartására és javítására is, olyan típust válasszunk, amelyre minél több garancia jár, és alkatrészellátása megoldott.

                                                                                       

 

Kapacitás

Döntés előtt fogalmazzuk meg, mennyit fogunk fénymásolni naponta. Egy nagy irodába, ahol több tucat munkatárs használja a gépet, egy a fénymásoló, a nyomtató és a fax funkcióit ötvöző berendezés lehet a legideálisabb. Előnyös, ha a gépbe sok papír fér egyszerre, így nem megy el a munkaidő értékes része azzal, hogy utántöltögetjük a papírtárolót.

 

Fekete-fehér vagy színes

Ha nem készítünk marketinganyagokat, brosúrákat vagy katalógusokat, felesleges a színes nyomtató akkor is, ha a cégnél jellemzően sok papíralapú dokumentum keletkezik.

 

Multifunkciós eszközök

A multifunkciós gépek nemcsak fénymásolóként, hanem a már említett faxként és nyomtatóként, illetve szkennerként is működhetnek. Ez a típus akkor előnyös, ha nem áll rendelkezésre nagy hely az irodában a berendezésnek; illetve, ha azon több osztály is osztozik. Például, a marketingcsapat elsősorban nyomtat, szkennel és faxol; a könyvelőknek inkább a fénymásolóra és a szkennerre lesz szüksége; az értékesítők pedig leginkább nyomtatni és faxolni fognak.

 

Merevlemez

Egyes fénymásolók beépített merevlemezén tárolhatjuk a dokumentumok másolatát, átküldhetjük őket más eszközökre, illetve listát hozhatunk létre a fénymásolási feladatokból. Akkor érdemes ezt a típust választani, ha a munkatársaknak rendszeresen szükségük van különböző dokumentummintákra, például űrlapokra vagy szerződésekre.

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Ha igazán gazdaságos üzemeltetésre vágysz

2019.
06.
05.

akkor HP M426FDN hálózati multifunkciós
másoló az amire szükséged van!

Tovább olvasom

HP DeskJet Ink Advantage 3775 - Minden egy készülékben!

2019.
05.
07.

Tökéletes mindazoknak, akiknek
megfizethető teljesítményre, stílusra
és többfunkciós készülékre van szükségük.

Tovább olvasom

Ideális választás vállalkozása számára - HP LaserJet Pro M130

2019.
04.
25.

Nyomtatás - beolvasás - másolás
egy megfizethető multifunkciós készülékkel.

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!