Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy hagyjon üzenetet!

Ajánlatkérés

Bélyegzők azonnal

Céges bélyegzők

Ha Önben megfogalmazódott, hogy szüksége lehet egy bélyegzőre, akkor valószínűleg tényleg szüksége van egy bélyegzőre. Például ha sok szerződést köt, és már unja, hogy annyiszor tölti ki a cégadatait, akkor a bélyegzővel időt spórol, illetve kényelmesebben intézheti a papírügyeket.

Másik előnye, hogy a cég által kiállított papírok, számlák, szerződések hivatalosabbnak tűnnek, ha lebélyegezte őket. És a mai ultraszkeptikus piaci környezetekben minden plusz hitelesség és presztízs előnybe hozhatja Önt.

A „hiteles cég” benyomása nagyon apró nüanszokból áll össze – ilyen nüansz az arculat, a kommunikáció és akár egy aláírás is. Maga a bélyegző egy pár ezer forintos költség, de gondoljon bele, hogy emiatt az apró pluszhitelesség miatt 1-2 beszállító vagy partner inkább Önt választja, és nem a másik (bélyegző nélküli és úgy általában kevésbé hiteles) céget.

Félre ne értsen, nem azt mondom, hogy kizárólag a bélyegző használata miatt közvetlenül üzleteket és ügyfeleket szerezhet. Az viszont biztos, hogy a bélyegző egy eleme a kirakósnak, melyből a teljes kép összeáll.

Az Ön aláírása egy szignó. A cég aláírása a bélyegző.

Milyen típusú bélyegzőt válasszon?

Függ attól, hogy mit szeretne a papíron látni.

Ha a cég aláírásaként számlákra és szerződésekre bélyegezne, akkor cégadatos bélyegzőt javaslunk.
Ha sok érkező és kiszállítandó csomag fut át az Ön kezei alatt, illetve sokat postázgat, akkor dátumosat.
Ha a sorszámozást tenné egyszerűbbé (pl. 1743. kiadott jegy vagy tombola), akkor számos bélyegzőt válasszon.
Ha pedig van egy gyönyörű logója, amit mindenre rányomna, akkor a logós/képes bélyegzőt szeretni fogja.

A fenti felosztás a szöveglemez szerint alakult így, azaz a bélyegzendő kép alapján.

A bélyegző „házát” aszerint válassza ki, hogy milyen gyakran és hol használná a bélyegzőt.

Ha az irodában és kényelmesen, akkor egy műanyagvázas bélyegzőt javaslunk.
Ha ugyanitt, de intenzíven használná (napi 100 vagy még több bélyegzés), akkor fémházasat válasszon, mert az tartósabb.
Ha magával vinné és fontos, hogy a zsebében elférjen, akkor hordozható bélyegzőt készítünk Önnek.

Érdekli a legújabb bélyegző trend? Ebben cikkünkben bővebben is olvashat újdonságokról ide: http://tonerklinika.hu/blog/megerkeztek-az-uj-trodat-belyegzok/ kattintva.

Hogyan rendelje meg?

A bélyegző elkészítése a rendelkezésünkre álló eszközökkel pillanatok alatt megvan.

Ha valamennyire ért a grafikai programokhoz, akkor nyugodtan készítse el a bélyegző képét, és küldje el nekünk, mi pedig a képből elkészítjük a szöveglemezt. Ezután ezt átveheti az üzletünkben, de kérésére kiszállítjuk.

Nem muszáj kész szöveglemezt küldenie, az e-mailbe leírhatja, hogy mi szerepeljen a bélyegzőn, milyen adatok milyen felosztásban, és a képet összerakjuk, majd a képet szöveglemezre nyomjuk. Ugyanígy átveheti, illetve kérheti a kiszállítást.

De ha csak beugrana az üzletünkben, és ott helyben szeretné elkészíttetni a bélyegzőjét, azt is örömmel és gyorsan megoldjuk. Ez esetben megbeszéljük, hogy mi szerepeljen a szöveglemezen, hogyan nézzen ki – és ott helyben megszerkesztjük, illetve legyártjuk. „Nulláról” is 5-10 perc alatt kész lesz.

Ezt a sebességet azért tudjuk tartani, mert csak a szöveglemezt kell elkészíteni, a bélyegző háza akármilyen típusból ott áll raktáron. A szöveglemezt pedig lézergravírozással készítjük egy speciális géppel.

Nézze meg bélyegző webshopunkat, hogy a különböző lenyomatokból ihletet meríthessen a saját bélyegzőjéhez. A bélyegzők házaiból itt választhatja ki a legszimpatikusabbakat.

Ha valamelyik darab elnyerte tetszését, akkor írjon, hogy elkészíthessük!

101 mellék - üzlet, értékesítés 
102 mellék - bélyegzőkészítés
103 mellék - szerviz 

HÉTKÖZNAP 800-1700
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

 

Xerox Phaser3020/ WorkCentre3025 nyomtató toner utántöltése a Tonerklinikán

2017.
01.
12.

A Xerox kis irodai, otthoni lézernyomtató újdonsága, a Xerox Phaser3020 és a WorkCentre3025 . gyártó mind a két készülékhez egy kezdő, csökkentett, úgynevezett demó kazettát biztosít. A Tonerklinikán ez sem okoz problémát. A toner felújítása során felszabadítjuk a kapacitást teljes értékűre, így nem szükséges még egy új tonert vásárolni.

Tovább olvasom

Újdonság! Ricoh SP100 és SP201 toner utántöltés!

2017.
01.
12.

Nemrégen dobta piacra a Ricoh új kisirodai nyomtatócsaládját. Jellemzően a gyári kellékanyagok kifejezetten drágának mondhatóak, ráadásul nehezen beszerezhetőek.

Tovább olvasom

Mikor kell cserélni a nyomtatódobot vagy a tonert?

2017.
01.
12.

4 apró jel, amiből kiderül, hogy valamin változtatni kell

Tovább olvasom
További bejegyzések
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és maradjon naprakész!