Kérjen egyedi ajánlatot!

Ingyenes parkolás

Hatalmas raktárkészlet

A Trodat és a környezetvédelem - tonerklinika

A Trodat és a környezetvédelem

Csaba Tamasi

A tavalyi évben ismét előállt a Trodat újdonságokkal, melyek ráadásul a környezettudatos életmódot, az afelé irányuló elkötelezettséget hivatott bizonyítani a cég fejlesztőitől.

trodat printy co2 semleges

A környezet védelme már rég óta fontos szempont a Trodat bélyegző gyártása során, illetve annak használatát illetően. A már sokak által ismert Klíma - semleges bélyegzők kínálatát 2015-ben is bővítették, melyek úgynevezett minimális CO2 lábnyomot okoznak. A Trodat Printy 4.0 névvel ellátott termékcsalád igazán figyelemre méltó, legújabb tagjai a 4907-es- melynek mérete 13 x 6 mm-es, illetve a 4638-as típus, mely egy 38 milliméteres átmérőjű körlenyomat bélyegzésére alkalmas.

TRODAT 4638 ECOBLACK KÖRBÉLYEGZŐ (Ø 38 MM) LENYOMATTAL

Külsejükben is igazán tetszetősek, illetve praktikusságuk és könnyen kezelhetőségük is figyelemre méltó. A Trodat Printy 4.0 kollekció legújabb modelljeinél feltűnő újítás, hogy a két oldalon lévő párnanyomók igazán egyértelmű és könnyed cserét biztosítanak a festékpárna cseréjénél. Az alsó részek – igen ötletesen - nyitottak a bélyegzőházon, melyek a gumilemez precízen pontos elhelyezését teszik lehetővé, illetve könnyítik meg annak felragasztását a megfelelő helyre.



További újdonság, hogy a szöveglemez elhelyezésére szolgáló rész enyhén kiemelkedik a házban, így az igen könnyen eltávolítható, ha cseréjére szükség van. Ez a készítésnél is, de változások esetén is nagymértékben megkönnyítik a bélyegzőkészítők munkáját, illetve azokét is, akik a gumicserét saját maguk kívánják elvégezni.


Mire ajánlott használni a legújabb családtagokat?

Mivel a két újdonság mérete igazán egyedülálló, bátran használhatjuk, ha sokat vagyunk úton, kisebb irodai alkalmazása is sokoldalú lehetőségeket rejt, illetve kifejezetten ajánlott hölgyeknek, vagy otthoni használatra is. A 4907-es típus egyébként tartalmaz alaptartozékként egy védőkupakot is, ami miatt a szállításuk rendkívül kényelmes és praktikus is, nem fogja szennyezni sem a zsebünket, sem pedig a táskánkat, ha ott helyezzük el. Ezen a kis kupakon található egy nyakpánt is. A körbélyegzőhöz is beszerezhetünk egyet, ott nem alaptartozék a kis kupak, de rendelhető. A kupakon lévő nyakpántnak a segítségével tényleg minden pillanatban magunknál hordhatjuk, és könnyedén bélyegezhetünk vele.

Kicsi lenyomatok, rövid megjegyzések, vagy egy szignó pecsételésére a legkitűnőbb választás ez a két típus, mellyel a Trodat cég ismét egy tetszetős külsővel ellátott, célirányos funkcionalitást ellátó családtaggal ajándékozott meg bennünket, a környezetvédelem elsődleges prioritással bíró szem előtt tartásával.

Üzenjen nekünk!

Üzenetét azonnal megkapjuk, kollégáink rövidesen válaszolnak

Üzletünk Debrecenben

Debrecen, Csapó u. 104.

Hétfő - Péntek: 08h - 17h

Hétvége: Zárva

Útvonaltervező

Üzletünk Debrecenben