Kérjen egyedi ajánlatot!

Ingyenes parkolás

Hatalmas raktárkészlet

Így készülnek el bélyegzőink 10 perc alatt - tonerklinika

Bélyegző Azonnal! Így készülnek el bélyegzőink 10 perc alatt

Csaba Tamasi

Az önfestékező bélyegző szövegtáblája lézergravírozással készíthető. Ez a folyamat abból áll, hogy lézersugárral égetjük a szöveget vagy a mintát egy speciális gumiból készült lemezre. A folyamat egy számítógéppel segített tervező (CAD) szoftverrel kezdődik, amelyet a szövegtábla tervének elkészítéséhez használunk. A mintát ezután behelyezzük egy lézergravírozó gépbe, amely nagy teljesítményű lézersugarat használ a minta beégetésére a szövegtáblába.



A lézergravírozó gép a lézersugarat precízen mozgatja a szövegtábla felületén, a CAD szoftverben elkészített tervet követve. A lézersugár felmelegíti a szövegtábla felületét, ami megolvad és elpárolog, így eltávolítja az anyagot a szöveg vagy a terv létrehozásához.



A folyamat precíz és pontos, lehetővé teszi a finom részletek és kis szövegek gravírozását. A szövegtábla általában speciális bélyegzőgumiból készül, de létezik műanyag alapanyag is.



A szöveglemez gravírozása után megtisztítjuk és polírozzuk, hogy eltávolítsuk a maradványokat vagy törmeléket. A szövegtábla ezután bekerül a bélyegzőtestbe, és használatra kész.

Ezzel a technológiával villámgyorsan tudjuk elkészíteni bélyegzőjét, így akár üzletünkben is megvárhatja. Várjuk szeretettel Debrecenben a Csapó u. 104. szám alatti Tonerklinika szaküzletben!

Üzenjen nekünk!

Üzenetét azonnal megkapjuk, kollégáink rövidesen válaszolnak

Üzletünk Debrecenben

Debrecen, Csapó u. 104.

Hétfő - Péntek: 08h - 17h

Hétvége: Zárva

Útvonaltervező

Üzletünk Debrecenben